پخش زنده
امروز: -
رئیس رسانه ملی گفت: وظیفه رسانه ملی گرم کردن تنور انتخابات و رساندن میزان مشارکت به بالاترین حد ممکن است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای جبلی گفت: در همه دوره های انتخابات تا جایی که من خاطرم است حسب مسئولیتی که در دوره های مختلف داشتم به ویژه سال ۸۸ که خب مسئولیت معاونت رسانه دبیرخانه هم به عهده ام بود یک ذره شاید آن موقع اطلاعات و اشرافم بیشتر بود. همیشه این بحث وجود داشته که آیا نتیجه انتخابات برایمان مهم است به این عنوان که یک مجلس متعهد همسوی انقلابی سرکار بیاید یا مشارکت برایمان اهمیت دارد؟ یعنی ما می خواهیم یک انتخابات پرشوری شکل بگیرد فارغ از این که چه نتیجه ای در زیر سقف نظام حاصل خواهد شد یا نه؟ یا ما به گونه ای عمل بکنیم که آن نتیجه مطلوب و از نظرمان حاصل بشود؟
رئیس رسانه ملی افزود: این بحث بحث جدیدی نیست و در اکثر دوره های انتخابات این بحث پیش می آید. حالا چه ضدانقلاب و دشمنان این بحث را مطرح بکند، چه دوستان. گاهی اوقات گفته می شود که اگر مقداری ر مشارکت زیاد تاکید نکنیم حتما آن جریان همسوی انقلاب به نتیجه خواهد رسید! از یک زاویه دیگر دشمنان این حرف را می زنند و می گویند در جمهوری اسلامی هر وقت مشارکت کم باشد نیروهای وفادار به انقلاب روی کار می آیند. یک حرف است منتهی از دو تا زاویه و نگاه تکرار می شود.
جبلی گفت: با این که بارها این موضوع تکرار شده و نتیجه مشخص شده، آن چیزی که همیشه در همه دوره های انتخابات بوده این است که حضرت آقا تاکیدشان روی بالاترین میزان مشارکت است فارغ از این که نتیجه انتخابات به نفع کدام جریان و کدام افراد و کدام اشخاص خواهد بود. وی افزود: صرف این که قانون حاکم باشد و زیر سقف قانون، در چارچوب قانون، افرادی که صلاحیت شان تایید می شود بیایند وارد عرصه انتخابات شوند باید انتخابات با بالاترین میزان مشارکت برگزار شود.
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه این چیزی است که باید برای ما هم یک الگو باش اضافه کرد:. ما یعنی از همین الان با همدیگر قول و قرارمان این است فارغ از این که چه نتیجه ای حاصل خواهد شد. وظیفه مان به عنوان رسانه ملی گرم کردن تنور انتخابات و رساندن میزان مشارکت به بالاترین حد ممکن است. این وظیفه ماست. حالا تاریخ و ساعت و روز جلسه را هم یادداشت کنید که این قرار را با همدیگر گذاشتیم. این نکته اول.
جبلی گفت:نکته دوم چیزی است که گاهی اوقات در آستانه انتخابات یا در ماه های باقیمانده تا انتخابات این محافل بسته و جلسات دوستان به قول معروف سررسید به دست می روند مطرح می کنند. میگویند بله ما از فلانی شنیدیم که در دفتر آقا هستند یا فلانی گفته که نظر فلانی یا خود آقا یا فلان فرد منصوب به آقا این است که این جور شود. اینجا خیال همه را راحت کنم. از دو سه ماه پیش شاید نزدیک ترین فردی که به نقل از آقا معمولا بحث هایش مطرح می شود یعنی آقای حجازی، رسما گفت که آقا گفته اند هیچ کسی که نسبتی با دفتر یا با شخص من دارد حق ندارد نقلهای اینگونه کند. به هیچ وجه این خبرها نیست. فلان جریان بیاید بگوید ما نزدیک ترین ها مثلا به دیدگاه آقا هستیم. یا فلانی بیاید بگوید نطر آقا روی ما هست. این قابل استناد به هیچ وجه نیست و این را هم ما برای خودمان مسجل بدانیم که هیچ کس نمی تواند با استناد به این که من با آقا نزدیکم، به فلان منصوب به آقا نزدیکم، نظر آقا این است.
رئیس رسانه ملی با تأکید بر اینکه آقا نظرشان را صریحا و علنا در مورد چهار تا راهبرد انتخابات این بار گفتند افزود: راهبرد مشارکت، رقابت، امنیت و سلامت و در دوره های قبل هم تاکید کردند روی این که باید همه تلاشها بشود برای این که بالاترین میزان مشارکت حاصل شود.
رئیس رسانه ملی گفت: روز ۱۴ خرداد بار دومی بود که آقا در مورد انتخابات صحبت کردند و البته چون جلسه سالگرد رحلت امام طول کشید فرصت تفصیل نشد. آقا هم قول دادند که مفصل بعدا دوباره در مورد انتخابات صحبت کنند. معلوم است که موضوع انتخابات امسال و مشارکت در انتخابات امسال باید به عنوان یک هدف جدی برای همه ما انشاء الله مطرح باشد و کار ویژه ای امسال را بتوانیم انجام بدهیم. این دو تا نکته را خواستم بگویم که ثبت شود.