پخش زنده
امروز: -
با تغییر ساختار گیاهان در اروپا میتوان ازشدت آتش سوزیها کاست.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ شبکه تلویزیونی یورونیوز در گزارشی به آتش سوزی جنگلی در اروپا و راههای پیشگیری و مقابله با آن پرداخت.
آتش سوزی اروپا را در بر گرفته است. حدود دو هزار و ۶۰۰ هکتار زمین در سراسر اتحادیه اروپا در آتش سوخته است. سازمان ملل متحد هشدار میدهد طی دههای آتی آتش سوزیهای تهاجمی بیشتری در این قاره روی خواهد داد. ۳۷ ممیز هفت دهم درصد زمینها در اتحادیه اروپا را جنگل پوشانده است و بسیاری ازآنها مملواز درختانی هستند که به راحتی مشتعل میشوند. بنابراین، اروپا برای جلوگیری از وقوع آتش سوزی چه اقداماتی انجام میدهد؟ کمیسیون اروپا اعلام کرد به منظور افزایش ظرفیت آتش نشانی اروپا، ناوگانی از جتهای کانادایی را خریداری خواهد کرد. اما این هواپیماها تا سال ۲۰۲۷ آماده نخواهند شد.
لیندون پرونتون مشاور ارشد موسسه جنگلهای اروپا: ما نمیتوانیم پول زیادی را به این مشکل اختصاص دهیم. ما باید بر این فرض باشیم که جوامع ما دریک مقطع خاص خواهد سوخت. بنابراین، ما باید اقدامات فنی را در کوتاه مدت اتخاذ کنیم تا از این زیرساختها حفاظت نماییم. ما باید زمین هاع خانهها و زیرساختهای خود را در مقابل این آتش سوزیها عایق بندی کنیم.
دومینگوس ویگاس. هماهنگ کننده در موسسه فایر ایی یو ریسک: ما باید خودمان را با این واقعیت جدید تطبیق دهیم. این موضوع نه تنها برای کشورها در جنوب اروپا -که اکنون شاهد این مشکل در این مناطق هستیم و شرایط در این مناطق بد است و در حال وخامت میباشد- بلکه در ارتباط با کشورها در مرکز اروپا و شمال اروپا هم صدق میکند که در آنها مشکل مربوط به آتش سوزی در حال ظهور است. آنها نه تنها باید برای مقابله با این آتش سوزیها بلکه برای جلوگیری ازوقوع آنها باید آماده باشند.
اقدامات پیشگیرانه دقیقا همان چیزی است که موسسه جنگلهای اروپا در حال کار کردن برروی آن است.
دومینگوس ویگاس. هماهنگ کننده در موسسه فایر ایی یو ریسک: میدانیم که در اروپا بیشتر آتش سوزیها به واسطه اقدامات انسانی روی میدهند، اما برخی از آنها به طور طبیعی اتفاق میافتند. بنابراین، ما در تلاش برای بررسی پیشینه دلایل وقوع آتش سوزی در بخشهای مختلف هستیم. ما همچنین در تلاش برای دریافتن این موضوع هستیم که چگونه میتوانیم این آتش سوزیهای انسانی را کاهش دهیم.
علفهای هرزکه با سرعت زیادی رشد میکنند، اکالیپتوس و درختان کاج سبب گسترش آتش سوزیها میشوند. در حال حاضر ایجاد مناطق حائل میتواند به کنترل این آتش سوزیها کمک کند. این اقدامات در درازمدت میتوانند موثر باشند.
لیندون پرونتون مشاور ارشد موسسه جنگلهای اروپا: ما نمیتوانیم توپوگرافی منطقه را تغییر دهیم و ما نمیتوانیم شرایط آب و هوایی را تغییر دهیم. اما کاری که میتوانیم انجام دهیم این است که گیاهان منطقه را تغییر دهیم. این بدان معناست که ما میتوانیم ساختار، نوع و ترتیبات گیاهی را تغییر دهیم. چیزی که ما در نهایت میخواهیم بدان دست یابیم این است که یک آتش سوزی در صورت وقوع، شدید نباشد.