پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: تکمیل واحدهای نیمه تمام و احیای واحدهای راکد جزو اولویتهای اصلی استان برای تحقق شعار سال است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، محسن امیدیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم امروز در جلسه بررسی موانع پرداخت تسهیلات رونق تولید افزود: در جلسات این چنینی با رویکرد حل مساله به دنبال هماندیشی هستیم.
وی با اشاره به اینکه هدف و رویکرد ما آمارسازی نیست، بلکه به دنبال حل مشکلات کف جامعه هستیم، عنوان کرد: امروز به جز موارد استثنا تمام واحدهای تولیدی به دنبال استفاده از منابع در مسیر تولید هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم ادامه داد: امروز بانکها امکان لازم برای پرداخت را ندارند، ولی واقعا واحدهای تولیدی نیز نیازمند منابع هستند، که باید برای این مشکل به دنبال حل مساله باشیم.
امیدیان با اشاره به اینکه تکمیل واحدهای نیمه تمام و احیای واحدهای راکد نیز جزو اولویتهاست، خاطرنشان کرد: به هیچ وجه نباید واحدهای ایجادی به بانکهای محدودی که برای تامین سرمایه هستند، معرفی شوند.