پخش زنده
امروز: -
در ۷ هکتار سطح زیر کشت واحدهای تولید قارچ شهرستان نهاوند، سالانه ۲۰ تن قارچ خوراکی تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر جهاد کشاورزی نهاوند با اشاره به اینکه کشت محصولات گلخانهای با هدف پیشگیری از مصرف بی رویه آب در حوزه کشاورزی در دستور کار است، گفت: در نهاوند بیش از ۴۵ هکتار گلخانه ایجاد شده که تا پایان سال به ۵۲ هکتار افزایش مییابد.
علی مروت امیری با اشاره به اینکه ایجاد واحدهای تولید قارچ در محیطهای کوچک مورد توجه قرار گرفته است، افزود: کشت محصولاتی مانند قارچ خوراکی نقش مهمی در افزایش تولید، رونق کسب و کار و ایجاد اشتغال دارد.
او همچنین گفت: از علاقه مندانی که مایل به ایجاد واحدهای تولیدی قارچ هستند با پرداخت تسهیلات حمایت میشود.