پخش زنده
امروز: -
از هر ۵ نفر در انگلیس کمتر از یک نفر بر این باور است که اگر قربانی جنایتی شود عدالت درباره او اجرا خواهد شد. فقط ۱۶ درصد از مردم باور دارند که عاملین جرم و جنایت دستگیر و محکوم میشوند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ پلیس انگلیس با بحران بی اعتمادی مواجه است.
پایگاه اینترنتی نشریه اکسپرس در مطلبی نوشت: از هر ۵ نفر در انگلیس کمتر از یک نفر بر این باور است که اگر قربانی جنایتی شود عدالت درباره او اجرا خواهد شد. فقط ۱۶ درصد از مردم باور دارند که عاملین جرم و جنایت دستگیر و محکوم میشوند.
در تلاش برای بازگرداندن اعتماد، روسای پلیس به تحقیق در مورد هر جنایت گزارش شده متعهد خواهند شد، مانند گزارش شاهدان عینی، تصاویر دوربین مداربسته یا فیلمهای دوربین زنگ در. امید است که این تعهد مانع از جرم و جنایت "سطح پایین" مانند سرقت خودرو و دوچرخه و دزدی از مغازهها شود.
جرم و جنایت یک میدان مبارزه کلیدی در انتخابات عمومی بعدی خواهد بود که هر دو حزب اصلی سیاستهای سختی را برای مقابله با آن ترسیم میکنند.
یکی از مسئولین موسسه خیریه حمایت از قربانیان، گفت واضح است که اعتماد عمومی به پلیس در حال حاضر بسیار پایین است.
او گفت نظرسنجی منعکس کننده چیزی است که ما از قربانیان میشنویم، بسیاری از آنها تمایلی به درگیر شدن با پلیس ندارند، یا تجربیات ناامیدکنندهای با سیستم عدالت کیفری داشته اند.
او افزود: برای جلب اعتماد عمومی، پلیس باید به قربانیان اطمینان خاطر دهد که با احترام با آنها رفتار خواهد شد و درباره روند پرونده از ابتدا تا انتها همه موارد به آنها اطلاع داده میشود.
اما آمار نشان میدهند که وضعیت میتواند حتی بدتر هم باشد. طبق بررسی سالانه جنایات در انگلستان و ولز فقط ۳۷ درصد از جنایات گزارش شده است.
بسیاری از قربانیان بر این باورند که پلیس برای انجام تحقیقات خود را به زحمت نمیاندازد.