پخش زنده
امروز: -
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: این ظرفیت را فرصتی به نام مرزی بودن استان ایجاد کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛عباس ملکی اظهار کرد: هم مرز بودن ایلام با عراق یکی از مهمترین ظرفیتهای حوزه سلامت در استان است که استفاده از آن نیازمند توجه به زیرساختها و امکانات لازم در بخش تجهیزات پزشکی و خدمات هتلینگ است.
وی افزود: قدم اول برای تبدیل شدن ایلام به پایلوت گردشگری سلامت در کشور، ایجاد یک بخش ویژه (وی آی. پی) در یکی از بیمارستانهای استان مثل بیمارستان رازی یا بیمارستان امام حسین (ع) مهران است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام تاکید کرد: بیماران عراقی به دلیل فاصله کم مبادی خود به شهرهای استان ایلام حاضر به تردد در این استان برای دریافت خدمات پزشکی و سلامت هستند و گردشگری سلامت میتواند درآمد بسیار خوبی را به استان تزریق کند.
وی تشریح کرد: گردشگری سلامت نیازمند توسعه بسیاری از زیرساختهای ایلام برای حضور بیماران عراقی است و لازم است در بحث اعتبارات به این بخش در دور دوم سفر رییس جمهور توجه ویژه شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به اینکه این دانشگاه هم اکنون ۱۸۰ دانشجوی خارجی دارد، افزود: از این تعداد ۹۰ دانشجو عراقی هستند که پیشنهاد میشود یک شاخه از دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در دانشگاه استان واسط عراق ایجاد میشود.
ملکی تصریح کرد: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام در بین ۶۶ دانشگاه کشور در رتبه ۱۷ قرار دارد، همچنین این دانشگاه در رتبه ۱۵۱ دانشگاههای جوان جهان و در رتبه ۱۴۵ دانشگاههای آسیا قرار دارد.
وی توصیف کرد: رتبه بندیهای جهانی و آسیایی دانشگاه علوم پزشکی ایلام بر اساس شاخصهای آموزشی، پژوهشی و مقالات بوده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به دیگر چالشهای حوزه پزشکی در استان گفت: نیاز است در بحث مرکز پایش مرکز گرد و غبار نیز در سفر رئیس جمهور به استان مساعدت شود.
استان ایلام با ۶۱۲ هزار نفر جمعیت در غرب ایران دارای ۴۲۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق است.