پخش زنده
امروز: -
روابط عمومی استاندارد فارس اعلام کرد: استاندارد ملی آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی به شماره ۲۳۲۶۵ با حضور متخصصان و صاحب نظران ذی ربط به تصویب رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس،مدیر کل استاندارد فارس گفت: این استاندارد که تعیین الزامات، اقدامات فنی و بهداشتی مربوط به تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی خیابانی را دربرمیگیرد با هدف اطمینان از ایمن و مناسب بودن مواد غذایی برای مصرف و حفاظت از سلامت مصرف کننده تدوین شده است.
رزمجو افزود: نسخه نهایی استاندارد ملی آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس است.