پخش زنده
امروز: -
یک مسئول درمانی در نوار غزه با اشاره به محاصره تحمیلی رژیم صهیونیستی بر نوار غزه از هفده سال پیش گفت بیماران سرطانی در این منطقه حدود ۱۰ هزار نفرند که به علت کمبود دارو با مرگ دست و پنجه نرم میکنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه ایتنرنتی خبری فلسطینی شهاب، صبحی سکیک رئیس بیمارستان ترکیهای الصداقه (دوستی) و مرکز سرطان در غزه افزود کمبود دارو زندگی بیش از ۹ هزار بیمار سرطانی را در نوار غزه تهدید میکند و طرفهای ذیربط تا دیر نشده باید برای نجات آنان اقدام فوری انجام دهند.
وی افزود بیشتر امکانات تشخیصی بیماری سرطان در نوار غزه وجود ندارد.
سکیک گفت اگر سرطان خون فورا تشخیص داده نشود شاید بیمار فورا زندگی اش را از دست بدهد به همین سبب باید امکانات تشخیصی برای نجات جان بیماران در نوار غزه فراهم شود.
این مسئول درمانی گفت توانایی انجام دادن عمل جراحی برای بیماران سرطانی در نوار غزه وجود دارد، اما امکان جراحیهای دقیق مانند اعصاب، چشم، پانکراس و کبد وجود ندارد و این موارد برای درمان به خارج فرستاده میشوند.
سکیک با اشاره به اینکه درمان دارویی، دومین مرحله درمان بیماران سرطانی است افزود دست کم ۴۵ داروی مورد نیاز برای درمان سرطان در نوار غزه وجود ندارد و این بحران نیز بحران حاد و شدیدی است، اما طی شش ماه اخیر شدت یافته است و داروهای شیمایی یا ترکیب که باید برای بیماران سرطانی وجود داشته باشد موجود نیست.
وی گفت با اعزام بیش از ۴۰ درصد از بیماران سرطانی در نوار غزه به کرانه باختری برای درمان مخالفت میشود و این جنایت غیر قابل قبولی است که اشغالگران اسرائیلی مرتکب میشوند.
این مسئول درمانی گفت با اعزام برخی از بیماران سرطانی مخالفت میشود و برخی نیز با تأخیر اجازه اعزام داده میشود که همین موجب گسترش سرطان در بدن بیماران سرطانی میشود و جانشان را از دست میدهند.
سکیک گفت نیمی از بیماران سرطانی به پرتو درمانی نیاز دارند، اما این درمان در نوار غزه وجود ندارد.
وی از جامعه داخلی فلسطینی و جامعه بین المللی خواست برای تأمین درمان لازم بیماران سرطانی در غزه اقدام کنند تا جلوی مرگ هزاران نفر در نوار غزه گرفته شود.