پخش زنده
امروز: -
اهالی روستای جنگه بخش سوسن شهرستان ایذه از کمبود امکانات بهداشتی در محل زندگی خود گلایهمند هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، روستای جنگه جزو روستای پرجمعیت بخش سوسن ایذه است و از لحاظ مسافت، حدود ۲ ساعت با بیمارستان شهرستان فاصله دارد.
اهالی منطقه میگویند: ۱۵ روز در ماه پزشک در روستا حضور دارد و ۱۵ روز دیگر نیز از حضور پزشک محروم هستند.
آقای نبوتی، فرماندار ایذه به اهدای یک دستگاه آمبولانس با تجهیزات کامل به مرکز درمانی بخش سوسن اشاره کرد و گفت: این آمبولانس با پیگیریهای بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی تامین شده است.
وی افزود: مشکلات زیادی در این بخش برای انتقال بیماران اورژانسی به بیمارستان ایذه وجود داشت و که با تامین این آمبولانس، این مشکل رفع خواهد شد.
حسین مرادی، بخشدار سوسن ایذه از کمبود تجهیزات بهداشتی در این بخش گلایه کرد و گفت: کمبود پزشک و کادر درمان، نبود تجهیزات ضروری از جمله؛ نوار قلب و پی سی شوک، نبود خودروی مناسب به منظور جابجایی کادر درمان، نبود تجهیزات مناسب خانههای بهداشت و نوسازی و بهسازی آنها از جمله مشکلات این بخش به شمار میروند که از مسئولان انتظار میرود برای رفع مشکلات کارهای لازم را انجام دهند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ایذه در گفتگو با خبر خوزستان گفت: منطقه جنگه در بخش سوسن، در فاصه ۷۵ کیلومتری از مرکز شهرستان و در منطقه کوهستانی در شمال شرق ایذه قرار دارد.
جاسم نوذرپور جمعیت این روستا را بیش از ۴ هزار و ۵۲۰ نفر و ۷۹۴ خانوار اعلام کرد و افزود: امکانات بهداشتی که برای این منطقه وجود دارد، شامل؛ مرکز جامع خدمات سلامت است و پزشک، ماما و سایر کادر درمان به صورت ۲۴ ساعته به ساکنان این روستا خدمات لازم را ارائه میدهند.
وی با اشاره به وجود ۷ خانه بهداشت در این منطقه اشاره کرد و ادامه داد: هر خانه بهداشت جمعیت ۵۰۰ تا ۷۵۰ نفر را پوشش و خدمات بهداشتی و درمانی به مراجعه کنندگان ارائه میدهند.
نوذرپور درخصوص مشکلات مطرح شده در گزارش میگوید: مشکلات زیادی در منطقه وجود دارد که به صورت مستقیم و غیر مستقیم در ارائه خدمات تاثیر گذار هستند که از جمله آنها سخت گذر بودن مسیر دسترسی است که در فصل بارندگی ها، معمولا مسدود میشود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ایذه در تشریح کارهای انجام شده در این رابطه میگوید: یکی از مشکلات نبود آمبولانس بود که با پیگیری ها، تامین و در منطقه مستقر شد.
این مقام مسئول به صرف ۴۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۱ برای تامین تجهیزات اشاره کرد و افزود: نبود آنتن دهی تلفن همراه و دشواری در دسترسی به اینترنت نیز از دیگر چالشهایی است که باعث شده با مشکلات زیادی مواجه شویم.