به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری فناوری نانو ، لیتوگرافی نوری این شرکت فناور دارای الکترودها، پدهای پیوند و سایر اجزای گرافنی است که به طراحان دستگاه حسگر زیستتراشه اجازه میدهد تا با همکاری کارخانههای ریختهگری تجاری، ویفرهای کامل را تولید کنند.
تراشههای حسگر gFET طراحی شده در این شرکت فناور ، توسط یک ریختهگری تجاری تولید میشوند، هدف از این کار اطمینان از مقیاسپذیری مناسب برای فرآیند تولید است.
دستگاه gFET یک قطعه با قابلیت حسگری است که در کاربردهای پزشکی مانند دیجیتالی کردن سیگنالهای زیستی نظیر سیگنالهای آنالیتهای ویروس یا باکتری هدف استفاده میشود. نوآوری تراشههای زیستی با سیستمهای میکروسیال پیشرفته ادغام میشود تا امکان ساخت پلتفرمهای دستگاه آزمایشگاه روی تراشه را فراهم کند که برای تشخیصهای پزشکی طراحی شدهاند.
تستهای اولیه در حال اجرا است تا مشخص شود کدام ریختهگری و فرآیند برای فناوری این شرکت مناسبتر است. سپس طراحی و فرآیند این شرکت فناور میتواند برای تولید ویفرهای کامل حاوی حسگرهای مبتنی بر گرافن برای ادغام در زیستتراشه با همکاری طیف وسیعی از ریختهگریهای تجاری مختلف، مقیاسبندی شود.
دکتر محمد جوکار، مدیر عامل این شرکت فناور در مورد انتقال فناوری زیستتراشه به یک کارخانه تجاری، گفت: « این شرکت با انتقال فناوری حسگر خود از مرحله مفهوم اولیه به طراحی محصول، پیشرفت چشمگیری در توسعه زیستتراشه خود داشته است. ما این کار را در داخل شرکت انجام دادیم و اکنون به دنبال تولید خارجی آن هستیم، بنابراین میتوان آن را با ریختهگری سازگار و برای ساخت مقیاسبندی کرد.
این تیم همچنین در حال حاضر در حال بهبود عملکرد خود برای تشخیص بهتر بیماریها است.
تمرکز زیادی در سراسر جهان برای شناسایی و پیشگیری از بیماریها وجود دارد. هدف زیستتراشه این شرکت فناور این است که از طریق گرافن و تجزیه و تحلیل دادههای قدرتمند به بهبود تشخیص بیماری کمک کند. این نتایج، فناوری ما را به یک “آزمایشگاه روی یک تراشه” تبدیل میکند.»