پخش زنده
امروز: -
دولتی در رادیو گفت وگو عنوان كرد: حجاب استایل و مادست فشن به خودی خود بد نیست ولی اگر در مورد آنها آگاهی ایجاد نشود و قاعده آن به هم بخورد در جامعه چالش ایجاد میكند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، به نقل از پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت وگو، زینب دولتی، فعال حوزه شركتهای خلاق و دانش بنیان در حوزه حجاب با حضور در برنامه «گفتگوی اجتماعی» در مورد تحلیل و بررسی حجاب و عفاف و حجاب استایلها بیان داشت: در حال حاضر موضوع كلان در حوزه حجاب مادست فشن است كه قاعده بر پوشیدگی دارد ولی قاعده آن اسلامی نیست.
وی افزود: مادست فشن یك جریان در صنعت مد و لباس است كه در سراسر دنیا وجود دارد و بر پوشش متناسب با ارزشها تمركز دارد و نوع استایل كاملا پوشیده است ولی در كنار پوشیدگی لاك و آرایش و.. هم دارد كه در جامعه امروز الگوگیری از مادست فشن وجود دارد.
دولتی ادامه داد: افرادی كه در جامعه ایرانی با سبك تفكر دینی و اسلامی رشد میكنند و تمایلاتی به مادست فشن دارند تلفیقی از پوشش ایجاد میكنند و حجاب استایل میشوند.
فعال حوزه شركتهای خلاق و دانش بنیان در حوزه حجاب در ادامه با اشاره به اینكه در حال حاضر بیش از ۲۵ دستگاه در حوزه حجاب مسئولیت دارند گفت: اگر دستگاهها مسئولیت روان سازی و تسهیل گری را بر عهده بگیرند و اجرا به مردم سپرده شود فعالیتها موثرتر خواهد بود.
وی بر ضرورت ایجاد اتحادیه تخصصی صنفی در حوزه حجاب تاكید كرد و بیان داشت: اگر اتحادیه تخصصی در حوزه حجاب وجود داشته باشد اجرای قوانین، آیین نامههای تخصصی، ضوابط، و نظارت بر اجرا برای جلوگیری از خارج شدن از مسیر توسط انجمنهای مردمی انجام میشود.
دولتی اظهار داشت: انجمن فعالان و خلاقان حوزه حجاب به عنوان انجمن مردمی تقاضای ایجاد اتحادیه صنفی حجاب را داده است و اگر با ایجاد اتحادیه تخصصی موافقت شود نظارت بر قوانین حوزه حجاب انجام و در این حوزه رانت شكل نمیگیرد.
وی با اشاره به انجام پژوهشی بر اساس ۵ هزار سال لباس عفت، لباس ادوار و اقوام ایرانی از زمان هخامنشی بررسی شد و رنگی از بی عفتی در لباسها نبود و همه لباسها پوشیده و دارای چارچوب مشخص بودند و این نشان میدهد كه ایرانیان قبل از ورود اسلام عفت خود را داشتهاند.
فعال حوزه شركتهای خلاق و دانش بنیان در حوزه حجاب تصریح كرد: یكی از كارهای پژوهشی قوی كه در حوزه حجاب و عفاف در حال انجام است آماده شدن یك كالكشن قدرتمند به نام «ایران من» كه تلفیقی از رو دوزیهای اصیل ایرانی بر لباسهای فاخر ایرانی بر اساس الگوها و ادوار و اقوام گذشته میباشد و قرار است در جوامع بین المللی و چند فشن شو خارجی هم نمایش داده شود.