پخش زنده
امروز: -
حزب کارگر انگلیس، دومین حزب بزرگ در این کشور میگوید در صورت دستیابی به قدرت، هر شرکتی را که با کشورهای متخاصم قرارداد ببندند، هدف بررسی و ارزیابی قرار خواهد داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، ضدیت با چین در انگلیس، روز به روز بیشتر میشود و اکنون احزاب رقیب دولت انگلیس هم بر طبل این دشمنی میکوبند. روزنامه گاردین نوشت ایوت کوپر (Yvette Cooper) وزیر کشور در دولت سایه و ریچل ریوز (Rachel Reeves) وزیر خزانه داری در دولت سایه میگویند اگر حزب کارگر در انگلیس به قدرت برسد، قراردادهایی که با کشورهای متخاصم، از جمله چین در انگلیس منعقد شده باشد، مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
این روزنامه افزود: این دو عضو برجسته حزب کارگر معتقدند امنیت اقتصادی و امنیت ملی به هم وابسته اند و نهادی برای تامین این موارد تشکیل میدهند. چند روز پیش، اولیور داودن (Oliver Dowden) معاون نخست وزیر انگلیس گفته بود چین، "بزرگترین تهدید دولتی" علیه امنیت اقتصادی انگلیس است.
دولت انگلیس پارسال در فروش ۸ شرکت انگلیسی به شرکتهای چینی، به علت نگرانیهای امنیتی، دخالت کرد و مانع این اقدامها شد. اکنون اعضای برجسته حزب کارگر میگویند در صورت دستیابی این حزب به قدرت، قراردادها با کشورهای خارجی را بررسی خواهند کرد تا مانع جاسوسی دولتهای دیگر شوند. از جمله این قراردادها، استفاده از فناوری تلفنی نسل پنجم، ۵ جی (۵G) است که قبلا دولت انگلیس ورود شرکت چینی هوآوی (Huawei) را به این زمینه ممنوع کرده است.
به نوشته گاردین، اعضای ارشد حزب کارگر انگلیس میگویند نهادی جدید برای بررسی قراردادها با کشورهای متخصم تشکیل خواهند داد تا علاوه بر مبارزه با جاسوسی، مانع پولشویی در انگلیس شود.
آژانس ملی مبارزه با جرایم (National Crime Agency) نوشت سالانه ۱۲ میلیارد پوند از فعالیتهای مجرمانه در انگلیس تولید میشود و صدها میلیارد پول کثیف نیز در این کشور، شسته و به پول قانونی و مشروع مبدل میشود.
روزنامه گاردین نوشت ایوت کوپر میگوید حزب کارگر همچنین مانع استفاده گروههای افراطی از هوش مصنوعی برای یارگیری و فعالیتهای تروریستی خواهد شد.