پخش زنده
امروز: -
از آنجایی که مصرف اوره در دامداریها موجب مسمومیت آمونیاکی در دام میشود، محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان با اعمال پوشش زیستی موجب بشده که مصرف این ماده جدید سبب تولید ۲۱۲ درصد پروتئین در بدن دام میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما. مدیر مارکتینگ یکی از هلدینگهای فعال در حوزه دام و طیور و کشاورزی اظهار کرد: جدیدترین محصولی که در حوزه دام و طیور به تولید رساندیم، "اوراس" یا اوره آهسته رهش است. اوره در دامداریها استفاده میشود، ولی از آنجایی که این ماده در شکمبه دام به سرعت تجزیه میشود، زمینه مسمومیتهای آمونیاکی در دام را فراهم میکند.
موسوی با بیان اینکه اوره مصرفی در دامداریها به سرعت در شکمبه دام تجزیه میشود، از این رو دام را مستعد مسمومیت آمونیاکی خواهد کرد، افزود: مسمومیت آمونیاکی موجب سقط جنین و تلف شدن دامها میشود.
وی تاکید کرد: برای جلوگیری از این عارضه پوششی در پیرامون اوره ایجاد کردیم که این پوشش زمان آزادسازی اوره را از یک دقیقه به ۸ ساعت افزایش میدهد. زمانی که اوراس وارد شکمبه دام میشود، طبق نموداری، شروع به تجزیه شدن میکند و از این رو مشکلی که اوره خالص در بدن دام ایجاد میکند، از بین میرود.
مدیر مارکتینگ یکی از هلدینگهای فعال در حوزه دام و طیور و کشاورزی اظهار کرد: نازک بودن این پوشش از مزایای این محصول محسوب میشود، چون شرکتهای مشابه داخلی تولیدکننده این محصول، ۵۰ درصد پوشش در اطراف اوره اعمال میکنند که این امر موجب میشود نسبت به وزنی که اوره را به فروش میرسانند، خریدار اوره کمتری دریافت کند، ولی محصول ما ۲۵ درصد پوشش در اطراف اوره اعمال میکند.
وی با تاکید بر اینکه اوره ارائه شده هم زیستی و هم زیستتخریبپذیر است، گفت: حذف مسمومیت آمونیاکی از دیگر مزایای این محصول به شمار میرود.
موسوی با اشاره به اهمیت مصرف اوراس در دام توضیح داد: تجزیه یک کیلوگرم اوراس در محیط شکمبه دام، موجب تولید ۲۱۲ درصد پروتئین در بدن دام میشود و این در حالی است که تجزیه کنجاله سویا در بدن دام تنها ۴۰ درصد پروتئین تولید میکند و این محصول ۵ برابر بیشتر از کنجاله سویا پروتئین در بدن دام تولید خواهد کرد.