رویکرد تحولی دانشگاه صنایع و معادن ایران در سال ۱۴۰۲
سرپرست دانشگاه صنایع و معادن ایران با اشاره به استفاده از ظرفیت بخشهای خصوصی و پیشرو در مباحثی مانند فنآوریهای جدید و نوظهور، از هفت رویکرد تحولی دانشگاه صنایع و معادن ایران برای سال ۱۴۰۲ خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما از شاتا؛ آقای سیدعلیرضا شجاعی مشاور وزیر صمت و سرپرست دانشگاه صنایع و معادن ایران در مراسم سیامین سالگرد تاسیس دانشگاه گفت: همکاری با بخش خصوصی و تشکلها و دانشگاهها، استفاده از جوانان نخبه و مدیران با تجربه، پشتیبانی علمی و آموزشی و مشاورهای معاونتهای وزارت صمت، پرورش بهجای آموزش صرف، نقشآفرینی در حوزههای حکمرانی و بنگاهی، بین المللی شدن دانشگاه و صدور خدمات آموزشی، را رویکردهای تحولی دانشگاه صنایع و معادن ایران برشمرد که در سال ۱۴۰۲ دنبال خواهد شد.
وی با بیان اینکه تحول در سیاستها و رویکردهای این دانشگاه آغاز شده، گفت: دانشگاه صنایع و معادن ایران از آغاز تأسیس بهعنوان دانشگاهی متمایز و متفاوت از بقیه دانشگاهها و با رویکرد نیازمحوری، مساله محوری و حل مساله ایجاد شد.
وی در ادامه تاکید کرد: نیاز وزارت معادن و فلزات وقت، نداشتن نیروهای کیفی، پژوهشهای کاربردی و مدیران و کارشناسان برجسته در حوزه معدن و صنایع معدنی بود و این امر منجر به این شد که در سال ۱۳۷۲ پیشنهاد تأسیس دانشگاه صنایع و معادن ایران از سوی آن وزارتخانه به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شود.
سرپرست دانشگاه صنایع و معادن ایران اضافه کرد: در نهایت پس از بحث و بررسی، با اکثریت آرا مجوز تاسیس این دانشگاه تخصصی با رویکرد علمی-کاربری صادر شد. این در حالی بود که هنوز دانشگاه علمی-کاربردی با ادبیات امروزی ایجاد نشده بود و دانشگاه صنایع و معادن ایران قبل از تاسیس دانشگاه علمی-کاربردی متولد شد.