پخش زنده
امروز: -
روزنامه دیلی میرور نوشت در پی بحران گرانی هزینههای زندگی، دزدی از فروشگاههای انگلیس پارسال در شماری از مناطق ۷۵ درصد افزایش یافته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه دیلی میرور نوشت در پی بحران گرانی هزینههای زندگی، دزدی از فروشگاههای انگلیس پارسال در شماری از مناطق ۷۵ درصد افزایش یافته است.
روزنامه دیلی میرور نوشت: بحران گرانیها در انگلیس موجب شده است انگلیسیهای گرسنه، به دزدی از فروشگاهها اقدام کنند.
این روزنامه افزود: گزارشها درباره دزدی نوشیدنی، مواد غذایی و دیگر نیازهای اولیه زندگی در انگلیس، رو به افزایش است و نیروهای پلیس تقریبا در همه مناطق این کشور، از افزایش دزدی از فروشگاه ها، به ویژه فروشگاههای زنجیرهای خبر میدهند.
به نوشته دیلی میرور، پلیس مناطق مرکزی انگلیس نیز گزارش داده است در سال گذشته، در مقایسه با سال ۲۰۲۱ میلادی، ۷۰ درصد بر شمار دزدی از فروشگاههای این منطقه افزوده شد.
به گزارش پلیس منطقه ولز، شمار دزدی از فروشگاهها در این منطقه هم، پارسال در محله دایفد پویز (Dyfed Powys) ۷۵ درصد بیشتر شد.
روزنامه دیلی میرور نوشت: مدیران فروشگاهها در انگلیس، در اقدامی شگفت آور اکنون قوطیهای شیر، بستههای گوشت و حتی غذای نوزاد را نیز با قفلهای فروشگاهی در قفسهها قرار میدهند تا دزدیده نشوند.
هنوز معلوم نیست چه میزان از افزایش دزدی از فروشگاههای انگلیس، از سر ناچاری و گرسنگی مردم است، اما "بنیاد تراسل" (Trussell Trust) که یکی از بزرگترین سازمانهای خیریه است و در بانکهای غذایش در مناطق مختلف انگلیس، به مردم نیازمند یک وعده غذای رایگان میدهد ماه گذشته اعلام کرد به علت نداشتن پول کافی برای خرید مواد غذایی، پارسال ۱۱ میلیون انگلیسی، در زمانهایی گرسنه ماندند و برای رفع گرسنگی به این خیریه وابسته شدند.
اما ریوی (Emma Revie)، مدیرعامل این سازمان خیریه میگوید آمار واقعی گرسنگان در انگلیس، قطعا بیشتر از این آمار است و این آمار، فقط "بخش قابل مشاهده کوه یخ" شمار گرسنگان و نیازمندان در این کشوراست.
روزنامه دیلی میرور نوشت براساس گزارش شهرداری محله تاور هملتس (Tower Hamlets) در لندن، بیشترین دزدی از فروشگاههای این محله، شربت کالپول (Calpol) برای درمان کودکان است.
در این گزارش آمده است بیش از یک سوم (۳۹ درصد) از دزدیها از فروشگاههای این محله، به علت زندگی فقیرانه بوده است، زیرا اغلب مواد ضروری همچون دارو، شیر خشک و مکملهای غذایی نوزادان دزدیده میشوند.
به نوشته دیلی میرور، پارسال در فروشگاههای مرکز شهر لیدز، بیشترین میزان دزدی ثبت شده است.
دکتر شینید فوری (Sinéad Furey) کارشناس، درباره ارتباط فقر با امنیت ملی میگوید مردم پیش از این در زمانهای فقر میتوانستند از دیگر اعضای خانواده یا دوستان و خویشان خود کمک بگیرند، اما اکنون چنین امکانی وجود ندارد، زیرا همگان دچار مشکلات مالی شده اند.
وی افزود: زمانی که مردم گرسنه همه امکانهای مالی را امتحان کنند و به نتیجه نرسند، شماری ممکن است به راههای غیرقانونی فکر کنند و اکنون دزدی دارو و غذا، یک گزینه نیست.
پیشتر نیز موسسات خیریه و مدیران بانکهای غذا در انگلیس درباره کاهش کمکهای مردمی به این خیریه هشدار دادند. به عقیده آنان افزایش هزینههای زندگی سبب شده است افرادی که سالهای پیش به این خیریهها کمک میکردند دیگر نتوانند به این کار ادامه دهند و این در حالی است که شمار خانوارهای نیازمند هر هفته بیشتر میشود.