پخش زنده
امروز: -
هفتاد و سومین فراخوان پژوهشی«جوهرهای رسانا بر پایه کربن و نقره برای کاربرد در حسگرهای الکتروشیمیایی و بردهای الکترونیکی» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، هفتاد و سومین فراخوان پژوهشی با عنوان «جوهرهای رسانا بر پایه کربن و نقره برای کاربرد در حسگرهای الکتروشیمیایی و بردهای الکترونیکی» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به پیشنهاد یک تیم پژوهشی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان منتشر شد.
گروههای پژوهشی و فناور توانمند برای ارائه راهحل در این حوزه باید تا سهشنبه ۱۰ مرداد، ۱۴۰۲ طرح های تحقیقاتی و پیشنهادهای خود را از طریق سامانه غزال به نشانی ghazal.inif.ir ارسال کنند.
بر اساس این گزارش، ضرورت این طرح جوهرهای عملکردی رسانا به عنوان موادی جدید و جذاب برای بهبود روشهای تولید تجهیزات نوین، ظهور کردهاند.
این محصولات امکان ساخت دستگاههای جدیدی را فراهم میکند که مزایایی قابل توجه از جمله ارزان و سادهبودن، انعطافپذیری، وزن سبک و کوچکسازی را به همراه خواهند داشت.
با افزایش جمعیت جهان و افزایش میانگین طول عمر، تقاضای فزایندهای برای ساخت و توسعه دستگاههای مراقبت سلامت که میتوانند در خانه و خارج از بیمارستان مورد استفاده قرار گیرند، ایجاد شده است.
از این رو توسعه حسگرهای الکتروشیمیایی نوین با توجه به مزایای قابل توجه آن به طور چشمگیری افزایش یافته است. بر این اساس طراحی و ساخت جوهرهای رسانای الکتریکی با قابلیت عملکرد در محیط الکتروشیمیایی، در قلب این فرآیند قرار گرفته است.
مهمترین نتایج این طرح دستیابی به دانش طراحی و ساخت جوهرهای عملکردی رسانا بر پایه نقره و کربن است که قابلیت کاربرد برای بردهای الکترونیکی و همچنین حسگرهای الکتروشیمیایی را دارا خواهند بود.
از جمله مزایای این طرح امکان تغییر فرمولاسیون برای کاربردهای دیگر از جمله سامانههای ذخیره انرژی (باطری، ابرخازن)، مدارهای الکترونیکی انعطافپذیر، نمایشگرها، حفاظ امواج الکترومغناطیسی، پنلهای خورشیدی و دستگاههای گرمایشی است.
اعلام آمادگی برای مشارکت در اکتساب فناوری حاصل از این فراخوان تحقیقاتی و ارائه درخواست تنها برای شرکتها و شتابدهندههای دانشبنیان مجاز است. درخواستی که بیشترین تناسب را با الزامات این اکتساب فناوری داشته باشد، انتخاب و به عنوان «مشارکتکننده» برای مذاکرات تکمیلی به هسته پژوهشی متقاضی معرفی خواهد شد. علاقهمندان میتوانند تا ۱۰ مرداد، طرح های تحقیقانی خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال به آدرس ghazal.inif.ir ارسال کنند.