پخش زنده
امروز: -
امسال و در هفته دولت ۱۲ روستای شهرستان بیجاربا توسعه شبکه ارتباطی سیار از اینترنت پر سرعت بهرهمند خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کردستان، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان با بیان اینکه زمان افتتاح این طرحها در هفته دولت انجام میشود افزود: امروز نیز با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی پروژه مخابراتی روستای اسلام آباد بیجار به بهره برداری رسید.
حیدری افزود: این پروژه یکی از ۴۳ پروژهای بود که از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم در شهرستان بیجار برنامه ریزی و به بهره برداری رسید.
وی افزود: برای راه اندازی این پروژه مخابراتی ۴۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان اضافه کرد:یکی از سیاست گذاریهای دولت سیزدهم ارتباط تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات است
حیدری ادامه داد: از ۴۳ روستای یاد شده، ۱۲ روستای بالای ۲۰ خانوار باقی مانده که در هفته دولت از اینترنت پرسرعت بهره مند خواهند شد.
در حال حاضر سه هزارو ۸۸۲ مشترک همراه اول، ۲۹ هزار و ۷۴۰ مشترک تلفن ثابت و سه هزار و ۸۴۹ مشترک اینترنت پرسرعت در شهرستان بیجار از خدمات مخابرات منطقه کردستان بهرهمند هستند.