پخش زنده
امروز: -
سرپرست معاونت نوآوری و فناوری وزارت علوم، مراکز رشد را اولین حلقه ارتباط دانشگاه و زیست بوم نوآوری دانست که باید در دانشکدهها حضور فعال داشته باشند و با ایجاد مراکز نوآوری، فضای نوآوری را در دانشگاهها گسترش دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، امید رضایی فر در مراسم افتتاحیه نشست سراسری مدیران مراکز رشد با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از مدیران مراکز رشد سراسر کشور در پارک فناوری پردیس، با اشاره به فعالیت ۲۷۴ مرکز رشد در سراسر کشور افزود: فضای مراکز رشد با فضای پارکهای فناوری متفاوت است و از این رو قوانین، آیین نامهها و حمایتها از مراکز رشد متفاوت خواهد بود. در واقع با توجه به خطر بالای بدیل ایده به محصول اولیه، حمایتها از مراکز رشد باید متفاوت باشد.
آقای رضایی فر تربیت نیروی انسانی برای حوزههای مختلف را از دیگر وظایف مراکز رشد برشمرد و ادامه داد: مراکز رشد برنامه ایده محور در حوزه مهارت افزایی و تربیت نیروی انسانی را برنامه ریزی کنند.
رئیس پارک فناوری پردیس نیز در این نشست با اشاره به سابقه ۲۲ ساله پارک فناوری پردیس گفت: دغدغه مشترک مدیران مراکز رشد یادگیری، الگوگیری و هم افزایی است.
مهدی صفاری نیا گفت: در کنار مرکز رشد فناوری نخبگان پارک که در سال ۱۳۸۶ تأسیس شد، فضای کار اشتراکی پارک فناوری پردیس با هدف پذیرش افراد و گروههای کوچک نوپا نیز افتتاح شد تا به عنوان مقدمه حضور در مرکز رشد فناوری نخبگان، آماده سازی گروهها را انجام دهد.
رییس پارک فناوری پردیس با اشاره به برگزاری دورههای توانمندسازی دانشجویان با هدف آشنایی آنها با زیست بوم نوآوری و فناوری گفت: از سال ۱۳۹۳ طراحی رویدادهای کارآفرینی در دستور کار پارک فناوری پردیس قرار گرفته است و دانشجویان با زیست بوم فناوری و نوآوری آشنا شدند و به عنوان نیروی انسانی به شرکتها ورود پیدا کردند.
آقای صفاری نیا از حضور بیش از ۴۵۰ شرکت در پارک فناوری پردیس خبر داد و افزود: در سال ۱۴۰۰ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی شرکتهای مستقر در پارک فناوری پردیس بود و ۲۵۰ میلیون دلار نیز جلوگیری از خروج ارز صورت گرفت.
بر اساس این گزارش نشست سراسری مدیران مراکز رشد سراسر کشور با هدف بررسی تجربه زیسته در زیست بوم فناوری و نوآوری ایران، سمت و سوی برنامهها و سیاستهای مراکز رشد فناوری و تحلیل روند فناوری و ایستگاه آینده فردا نیز در پارک فناوری پردیس ادامه دارد.
برگزاری نشستهای تخصصی از جمله تحلیل فضای آینده کسب وکار ایران با رویکرد اقتصادی، ارائه تجربیات موفق مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس، آشنایی با شورای حل اختلاف شرکتهای دانش بنیان و نخبگان، نقش رهبری در توسعه کسب وکارهای نوپا، بررسی قانون جهش تولید دانش بنیان و ارائه تجربیات موفق مراکز رشد از دیگر برنامههای این نشست دو روزه است.