پخش زنده
امروز: -
در سومین دوره نشست از تبار قلم در بوشهر از خدمات مونس عبدی زاده، بانوی خاطرهنگار و نویسنده جوان بوشهری قدردانی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ مدیرکل کتابخانههای عمومی استان در این آئین با اشاره به آیات ابتدایی سوره قلم، اظهار داشت: نویسندگان برگزیده بر اساس مؤلفهها و ملاک هایی انتخاب میشوند که مهمترین آنها، جریانساز و مرتبط بودن آثار آنها با انقلاب اسلامی و جذاب و مخاطبپسند بودن است.
راهب گفت: خانم مونس عبدیزاده از نویسندههای جریانساز و تاثیرگذار حوزه دفاع مقدس است که همه آثارش بهویژه چهل روز انتظار با اقبال عمومی خوبی مواجه شده است.
وی تاکید کرد: خریداری آثار این نویسنده موثر را در دستور کار خود قرار دادهایم تا بعد از خرید، در اختیار کتابخانههای عمومی استان قرار بگیرند.
راهب با بیان اینکه در حال حاضر محافل ادبی که در کتابخانههای عمومی استان برگزار میشود بیشتر برای بزرگسالان است، افزود: برای اینکه کودکان و نوجوانان را بیشتر به سمت کتابخوانی و نویسندگی جذب کنیم، در پی این هستیم که محافل ویژهای را برای آنها در کتابخانههای سراسر استان تاسیس کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز این مراسم گفت: ما مدیون نویسندگان متفکر و دغدغهمندی مثل مونس عبدیزاده هستیم که قلم را در این خطه با نام و عنوان این افراد تاثیرگذار و شهرهای شهیدپرور پیوند دادهاند، بنابراین وظیفه ماست که چنین نویسندهای را حمایت کنیم.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان هم گفت: مونس عبدیزاده یکی از نویسندگان فعال استان است که همکاری بسیار نزدیکی با حوزه هنری انقلاب اسلامی استان دارد. او یکی از سرمایههای استان در حوزه نویسندگی است.
عبدالله شاهینی یادآور شد: اگر امروز 1000 نسخه از کتاب چهل روز انتظار بدون حمایت هیچ ارگانی به فروش رفته، نتیجه صبوری نویسنده و برکت وجود شهید است که جای تبریک گفتن دارد؛ چون آثار متعددی در حوزه دفاع مقدس منتشر شده اما کمتر توفیق جذب نگاه مخاطب یافتهاند.
مونس عبدیزاده هم گفت: کار نویسندگی را از سال 92 شروع کردم و اولین کتابم «راز مروارید» نام دارد که خاطرات ناخدا دوم بازنشسته سعید کیوان شکوهی طراح عملیات مروارید را روایت میکند که از سوی انتشارات «سوره مهر» منتشر شد. دومین کاری که روانه بازار کتاب کردم، «چهل روز انتظار؛ خاطرات شهید مدافع حرم استان بوشهر؛ شهید محمد احمدیجوان» بود که از سوی انتشارات «روایت فتح» راهی بازار کتاب شد