پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازان امور دانشجویان با اشاره به اینکه حوزه تغذیه دانشجویان در دانشگاه بسیار گران مدیریت میشود اظهار کرد: ما برای رفع هدررفت در این حوزه باید به دنبال راهکار باشیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما دکتر حسین امامعلی پور مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازان امور دانشجویان در مصاحبه تلفنی با برنامه «روزنه» رادیو گفتگو درمورد برگزاری نشست طراحی الگوی نوین تأمین مالی تغذیه و خوابگاه دانشجویی اظهار کرد: از آنجایی که انتظارات دانشجویان با امکانات دانشگاهها متناسب نیست لذا تغذیه دانشجویی همواره جزو مسائل چالشی دانشگاهها بوده و از طرفی درصد رضایتمندی دانشجویان از تغذیه دانشجویی هم کم است.
وی افزود: سازمان امور دانشجویان از سالهای قبل به دنبال راهکاری برای این موضوع بود و حتی در برنامه پنجم کشور هم بحث برون سپاری مطرح شد، اما در مجموع مورد استقبال قرار نگرفت.
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازان امور دانشجویان با بیان اینکه هیئت دولت، سال گذشته وزارت علوم را موظف به تعریف یک الگوی جدید در این حوزه تحت عنوان طراحی الگوی نوین تأمین مالی تغذیه و خوابگاه دانشجویی کرد گفت: به دنبال این تأکید دولت، کارگروهی در سازمان امور دانشجویان با حضور نمایندگانی از وزارت بهداشت، وزارت ارتباطات، سازمان اداری استخدامی و سازمان برنامه و بودجه تشکیل شد.
امامعلی پور خاطرنشان کرد: دبیرخانه این کارگروه در سازمان امور دانشجویان و ذیل دفتر طرح و برنامه تشکیل شد و در ادامه، کمیتهای از کارشناسان مطلع از مشکلات تغذیه دانشجویان تشکیل دادیم تا این مباحث را در دانشگاهها و در سطح مدیریت دانشگاهی مطرح کنند.
وی با بیان اینکه به دنبال برگزاری نشستهای مختلف، ۱۵ طرح به دبیرخانه ارسال شد گفت: ما در تاریخ ۱۱ و ۱۲ تیرماه جلسه و نشست تخصصی برگزار کردیم و الان هم در حال جمع بندی نهایی درمورد طرحهای ارسال شده هستیم.
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازان امور دانشجویان با اشاره به اینکه حوزه تغذیه دانشجویان در دانشگاه بسیار گران مدیریت میشود اظهار کرد: ما برای رفع هدررفت در این حوزه باید به دنبال راهکار باشیم و مشکل دوم این است که اکثر روسای دانشگاهها با تصدی گری تغذیه در دانشگاهها مخالف هستند و مسئله سوم هم اینکه حوزه تغذیه سهم بالایی از آموزش عالی را به خود اختصاص داده است.
وی با تذکر این مطلب که قرار نیست با اجرای طرحهای مختلف، سفره دانشجویان کوچک شود گفت: اگر تا پایان تیرماه به جمع بندی برسیم قرار است این مشکلات را در قالب طرحهای مختلف رفع کنیم تا هدررفت هزینههای تغذیهای دانشجویان به حدأقل ممکن برسد و دانشگاهها درگیر مشکلات تغذیهای نباشند.
امامعلی پور یادآور شد: ما در تلاشیم با اجرای این طرح، دانشجویان نخبه و مستعد و کم برخوردار بابت این هزینهها مورد توجه قرار گیرند و بحث عدالت محوری درمورد آنها پیگیری شود.
انتهای پیام/