مس جانجا در مرحله احداث کارخانه
معاون شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات گفت: طبق برآورد، اجرای کامل طرح بهرهبرداری از کارخانه کنسانتره مس جانجا ۵ سال بهطول میانجامد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای امین صفری گفت: میزان ذخیره معدن جانجا حدود ۳۰۰ میلیون تن با عیار ۲۶. ۰ درصد است و برای تولید ۱۳۰ هزار تن کنسانتره مس، سالانه حدود ۱۶ میلیون تن خوراک نیاز است.
وی افزود: طرح مس جانجا در استان سیستان و بلوچستان از طرحهای پیشران در دولت سیزدهم محسوب میشود و اجرای آن اشتغال مستقیم یکهزار و ۵۰۰ نفر را به همراه خواهد داشت ضمن اینکه پیشبینی میشود موجب اشتغال غیر مستقیم چندین برابر خواهد شد.
گفتنی است؛ اواخر بهمن ۱۴۰۰ کنسرسیومی با هدایت شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات شامل هلدینگ صنایع و معادن غدیر، چادرملو، گلگهر، تجلی و گهرزمین برنده مزایده معدن مس جانجا در سیستان و بلوچستان شد.
معدن مس و طلای جانجا که در شهرستان نیمروز واقع شده در شمار معادن کلاس جهانی محسوب میشود.
انتظار میرود در آینده به یکی از بزرگترین معادن کشور تبدیل شود، پیشتر این معدن در اختیار شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران بود و بالغ بر ۸۰ هزار متر حفاری در این محدوده انجام شد.
کنسرسیوم برنده مزایده معدن جانجا به لحاظ مالی و فنی توانمند است و این توانمندی میتواند موجب شتاب لازم در اجرای طرح و بهرهبرداری از آن شود.
یکی از بزرگترین معادن مس دنیا ، در حد مجانی به شرکت خصوصی توسعه معادن و فلزات ( تجلی ) هدیه شده است
اگر بیه دنبال علت کسری بودجه (تورم) هستید ، ببینید .
نیاز به تخصص خاصی نیز ندارد !!
قبلا وی را گذاشتند مدیر معدن مهدی آباد یزد !!
حالا آوردند حیات خلوت خصوصی ایمیدرو
تا دستشان برای پاداشهای کلان و حقوق نجومی باز باشد