پخش زنده
امروز: -
نام نویسی در طرح مدرسه تابستانه مهارت از امروز در قشم آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان قشم در مراسم آغاز به کار طرح مدرسه تابستانه مهارت در مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان مرزی قشم گفت: نام نویسی برای۵۰۰ نفر از دانش آموزان قشمی در طرح مدرسه تابستانه مهارت با هدف توسعه فرهنگ مهارت و کارآفرینی آغاز شد.
محسن ناصری افزود: طرح تابستانه مدرسه مهارت در ۲۵ حرفه شغلی در راستای افزایش مهارت آموزی، عدالت آموزشی، توانمندسازی اقتصادی، سرمایهگذاری علمی و توسعه کمی و کیفی خدمات گروههای مخاطب با نگاه ویژه به دانشآموزان سرتاسر جزیره قشم برنامه ریزی شده است.
وی گفت: در این طرح دانش آموزان قشمی مهارتهای استاندارد نصب و راه اندازی کولرهای گازی یکپارچه (اسپیلت)، نصب شیرآلات و لوازم بهداشتی، تعمیر یخچال و فریزر، عیب یابی و تعمیر سوخت رسانی، نصب سیستمهای دربازکن، عیب یابی و تعمیر سیستم روغن کاری، تعمیر بُردهای الکتریکی یخچال و فریز، آجر چینی دیوار (راسته نما، کله نما)، عیب یابی و تعمیر سیستم ترمز معمولی را فرا میگیرند.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان قشم گفت: ارایه آموزشهای بافت مو، متعادل سازی چهره، طراحی با حنا روی بدن، دوزندگی کیف پارچه ای، گلدوزی دستی، پولک و منجوق دوزی (کار و دانش)، اکستنشن مو (افزودن طول و حجم مو)، رنگ کردن مو، صاف کردن مو با مواد پروتئینی، پیرایش ابرو و نظایر آن از دیگر عنوانهای استاندارد این طرح مدرسه تابستانه در شهرستان قشم است.
بیشتر بخوانید: افزایش ۳۰ درصدی مهارت آموزی در آموزشگاههای فنی و حرفهای استان
مدیرکل فنی و حرفهای استان هرمزگان نیز در افتتاح طرح مدرسه تابستانه مهارت در قشم گفت: بررسیها نشان میدهد که حدود ۶۰ تا ۶۵ درصد مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفهای در این استان به صورت استاندارد مشغول به کار شده اند.
محمد بذرافشان افزود: بالابردن مهارت با استفاده از آموزشهای فنی و حرفهای راهکار مناسب برای ایجاد اشتغال پایدار و کنترل معضل بیکاری در جامعه است.
وی گفت: جوانان هرمزگانی باید از امکانات و تجهیزات موجود در استان برای مهارت آموزی و بالابردن سطح مهارت خود استفاده بهینه کنند چرا که این مهارتها فرصتی برای افزایش کیفیت خدمات فنی و امنیت شغلی است.
مدیرکل فنی و حرفهای استان هرمزگان افزود: با توجه به افزایش فعالیتهای صنعتی در هرمزگان و ورود فناوریهای نوین در فعالیتهای اقتصادی و خدماتی، آموزشهای فنی و حرفهای از موارد اساسی توسعه نیروی کار مورد نیاز بازار کار در این استان است.