تاکید بر جلوگیری از تعطیلی واحدهای اقتصادی و احیای بخش های راکد
یکی از راهبردها، جلوگیری از تعطیل شدن واحدهای اقتصادی بود و با هماهنگی های صورت گرفته بخشی از واحدهای تعطیل نیز به عرصه فعالیت بازگشتند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی
در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن، افزود: با توجه به مزیتها و ظرفیتهای استان باید به حل مسائل بپردازیم لذا نیازمند تلاش مضاعف هستیم.
یعقوبعلی نظری با اشاره به استفاده از تجربه سال گذشته در بهبود مسائل، اظهار کرد: حضور نیروهای جدید و تازه نفس در تشکلهای مردمی اتاق اصناف و صنعت و معدن، یک فرصت جدید است که میتوان با استفاده از این ظرفیت، به اهداف جدید دست پیدا کرد.
استاندار خراسان رضوی هدف گذاری، سیاست گذاری و اجرائیات را از جمله موارد مهم در رشد تولید برشمرد و بر توجه به اقتصاد زیر ساخت و انرژی تاکید کرد.
نظری تصریح کرد: انسجام و درک مشترک با استفاده از نیروهای تازه نفس در صنعت و معدن استان برای سال جاری بسیار ضروری است.
وی افزود: بخش خصوصی در ایده پردازی، پیشنهاد پروژه و ارائه راه حل باید فعال شود.
در ادامه این مراسم نیز رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: مقوله اقتصاد دستوری را باید از اقتصاد حذف کرد.
فیروز ابراهیمی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن ضمن تشکر از حضور فعال اهالی رسانه اظهار کرد: اهالی رسانه با اخبار و گزارشهای خود گام بزرگی در حمایت از صنعت، معدن و تجارت برداشتند.
وی با اشاره به تلاش دولتها در کنترل قیمت نان و ارز به دلیل اهمیت آنها در وضعیت زندگی مردم، تصریح کرد: علی رغم تلاش دولتها در کنترل قیمتها، اما شاهد افزایش چندین برابری نان و ارز هستیم.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با تاکید بر اینکه اقتصاد پیچیده است، اظهار کرد: عرضه و تقاضا بالاترین مکانیزم ثبات قیمت است و باید به آن توجه بسیاری شود.
ابراهیمی با بیان اینکه حوزه تولید و تجارت باید در یک کانون مورد توجه و برنامه ریزی قرار گیرد، متذکر شد: اکنون نگاه به سمت ایجاد وزارت تجارت است و این موضوع موجب افزایش واردات در کشور خواهد شد.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در ادامه به برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و افزود: ۲ عدد غلط در برنامه هفتم توسعه وجود دارد که عبارتند از رشد مستمر اقتصادی ۸ درصد و نرخ تورم ۹ درصدی که برای این مهم، نیازمند سرمایه گذاری سالانه حداقل ۶۰ تا ۸۰ میلیارد دلاری هستیم، که اگر محقق نشود با مشکل مواجه میشویم.
در پایان این مراسم بیش از ۷۰ واحد صنعتی و تولیدی نمونه تجلیل شدند.