نجات مرد ۵۳ساله از غرقشدن در دریا
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان از نجات یک مرد ۵۳ساله از غرقشدن در دریا با تلاش گروه اورژانس بوشهر خبر داد.
![نجات مرد ۵۳ساله از غرقشدن در دریا نجات مرد ۵۳ساله از غرقشدن در دریا](/files/fa/news/1402/4/17/9859744_155.png)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، دکتر سیدحسین موسوی بیان کرد: در تلاشی بیوقفه و بهرهگیری از تجربه و تخصص تکنسینهای اورژانس، یک مرد ۵۳ساله باسابقه بیماری تشنج، از خطر غرقشدن در دریا نجات یافت.
وی افزود: گروه اورژانس با ماساژ قلب مؤثر و استفاده از تجهیزات اکسیژن و پایشگری، موفق شدند مصدوم را پس از احیا به بیمارستان منتقل کنند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: پس از دو روز و با پیگیری از وضعیت مددجو، باخبر شدیم که نجات موفقیتآمیز این فرد ثبت شده است.