پخش زنده
امروز: -
معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش، رئیس فدراسیون والیبال و واعظ آشتیانی مدیر ورزشی در برنامه گفتگوی ویژه خبری سه شنبه شب سیما به پرسشها درباره کارشکنی آمریکاییها در صدور روادید والیبالیستها پاسخ دادند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، متن کامل این برنامه به شرح زیر است:
مجری: در فاصله چند ساعت مانده به آغاز هفتهی سوم والیبال لیگ ملت ها، برای ملی پوشان ایران و مسابقه برابر فرانسه در آمریکا اقدام سیاسی و غیر ورزشی آمریکاییها موجب شد چند بازیکن و کادر فنی تیم ملی و در راس آنها بهروز عطایی سرمربی تیم ملی ایران به دلیل کارشکنی و صادر نشدن روادید از همراهی تیم ملی باز بمانند. موضوعی که واکنش فدراسیون والیبال جهانی را با پیگیریهای فدراسیون والیبال ایران به همراه داشت. در این هفته ملی پوشان ایران به ترتیب برابر تیمهای فرانسه، بلغاستان، آرژانتبین و کوبا رقابت خواهند کرد.
"پخش گزارش از آخرین اخبار و اتفاقات پیرامون تیم ملی والیبال ایران "
سوال: در ادامه برنامه گفتگوی ویژه خبری از آقای داورزنی سوال میکنم، به صورت کوتاه درباره روند اعزام تیم ملی والیبال ایران به آمریکا و حضورش در هفته سوم رقابتهای لیگ ملتها برای بینندگان بفرمایید.
آقای داورزنی: بنده هم خدمت شما و بینندگان عرض سلام و ادب و احترام دارم، درباره سوالی که پرسیدید اساسا روند لیگ ملتها به این شکل است که در آبان و آذر که قرعه کشی صورت میگیرد و دسته بندی مشخص میشود فرآیند ارسال مدارک و اخذ ویزا برای تیم با آن فهرست بلند که میفرستیم به کشورهای مختلف و قرار است سفر کنیم هر سال هم همین بوده ما امسال دهمین سال حضورمان در لیگ جهانی و لیگ ملت هاست که ما هم در بعد از این که آبان اعلام شد که در گروهی هستیم که هفته سوم باید به آمریکا سفر کنیم، جالب است که بازی مان در امریکا انجام نمیشود با آمریکا، بازی مان در هفته دوم در هلند انجام میشود، ولی هشت تیمی که باید هفته سوم کنار هم باشند و بازی کنند در آنهایم امریکا باید انجام شود همان مقطع ما یک ایمیلی را به فدراسیون جهانی دادیم که آمریکاییها باید ضمانت کنند که صدور روادید را برای ایران انجام دهند و مشکلی برای تیم به وجود نیاورند، در آن مقطع هم فدراسیون والیبال آمریکا و هم کمیته المپیک آمریکا و هم فدراسیون جهانی گفتند که شما نگران نباشید انجام میشود، طبیعتا بعد از آن که فهرست را فرستادیم برای آمریکاییها در بهمن، اوایل فروردین, ۴۵ نفر شامل ۳۰ بازیکن و ۱۵ نفر از کادر فنی اعزام شدند به آنکارا و در آنجا مصاحبه هایشان انجام شد، در همان مقطع چند تا از بازیکنهای ما را ریجکت کردند و دلیل آن را بحث سربازی و کارت پایان خدمت و مشکلات سربازی شان را اعلام کردند و بازیکنانی مثل امین اسماعیل نژاد، اسماعیل مسافر و آرمان صالحی را در همان جا ریجکت کردند که دیگر خود این موضوعی شد که بعد گفتند که یک وقت دیگری را ما برای امین اسماعیل نژاد و آرمان صالحی تنظیم میکنیم که در ارمنستان مصاحبه شوند دوباره، اگر بشود بتوانیم مشکل آنها را را حل کنیم.
وی ادامه داد: با وجود این ما پیگیریهای جدی را دنبال کردیم تعدادی از کادر ما شامل فیزیوتراپ و ماساژور را هم ریجکت کردند و گفتند فرآیند صدور روادید بقیه انجام خواهد شد و ما هم به اینها اعلام کرده بودیم از قبل که ما باید هفته اول به ژاپن برویم و از ژاپن به هلند پرواز کنیم و طبیعتا هفته سوم هم به آمریکا بیاییم برای همین قبل از رفتن به ژاپن باید ویزای ما حاضر باشد.
آقای داورزنی افزود: جلسات مکالمه تصویری متعددی را با فدراسیون جهانی داشتیم، با فدراسیون جهانی هم از طریق "آی او سی" مکاتبات جدی را با "ان او سی" امریکا داشت آنها هم دنبال میکردند و مرتب هم میگفتند که نگران نباشید این اتفاق خواهد افتاد و به موقع روادید صادر خواهد شد. اینها آمدند ۱۸ نفر را بعد از هفته اول اعلام کردند که ویزایشان آماده است میتوانند مراجعه کنند، عده ای از بازیکنان مان در هفته دوم در هلند بودند تعدادی از آنها در تهران بودند و ما به ایشان گفتیم که هر وقت یک جا همهی اینها آماده شد پاسپورت بچهها را میآوریم برای اخذ روادید، که نهایتا منجر به این شد که در روز سی ام جمعه گذشته اعلام کردند که به سفارت آمریکا در آنکارا مراجعه کنند، ما هم بچههای مربوط به این بخش، هم ویزاها را از آلمان و هم روادید تهران را با هم جمع کردیم در آنکارا که پنج شنبه رفتند تا جمعه صبح ویزاها را صادر کنند، به رغم این که خودشان مطرح کرده بودند که روادید این ۱۸ نفر آماده است باز در همان مقطع اعلام کردند که روادید شهروز عمومی فر و، ولی زاده، هنوز آماده نشده و طبیعتا در همان مقطع باز اعلام کردند که روادید آقای کارخانه، آقای عطایی و آقای خوریانی هم هنوز آماده نشده است.
معاون ورزش قهرمانی وزیر ورزش و جوانان گفت: اتفاقی که افتاد و منجر به این شد که ما دیگر در این قصه با فدراسیون جهانی جدی دنبال کنیم، روز بازی با آمریکا شب قبل آن مستقیما به آقای وادی پاسور اصلی تیم ما ایمیل زدند که شما هم نمیتوانید روادید بگیرید و یک بحثی را درباره پرسشنامه و بحث سربازی اش مطرح کرده بودند مستقیما، این اتفاق وقتی افتاد که در اجلاس جهانی فدراسیون جهانی بودیم به مجرد این که این بحث مطرح شد من بلافاصله در جلسه هیئت رئیسه با رئیس فدراسیون جهانی و دبیر کل فدراسیون جهانی موضوع را دنبال کردیم که این چه بحث میزبانی است؟ واقعا این که امریکا میزبان این دوره مسابقات میشود باید به تعهدات خود پایبند باشد، چون میدانید که میزبانی یکی از شروطش این است که میزبان متعهد است که امکانات صدور روادید را فراهم کند و به تیمهای شرکت کننده روادید دهد، کاری که همه کشورها انجام میدهند.
آقای داورزنی ادامه داد: این موضوع مطرح شد که ما سه بازیکن اصلی مان و سرمربی مان تکلیفش روشن نیست و امشب هم پاسور اصلی ما را ریجکت کردند با چه تیمی میخواهیم برویم امریکا و با چه کسانی میخواهیم بازی کنیم این چه رفتاری است که انجام میدهند یعنی در همان جلسه هم مطرح کردیم که آمریکا میزبان مناسبی برای مسابقات بین المللی نیست، این بحثی بود که منجر به این شد که به دلیل این که هموطنان عزیز در جریان باشند، دو راه وجود دارد برای انتخابی المپیک,، چون این بر میگردد به موضوع مصوبه و این روشی که هست.
مجری: یک گزارش ببینیم
"پخش گزارش "
سوال: آقای پولادگر به عنوان معاون ورزش حرفهای وزارت ورزش و جوانان، وزارتخانه ورزش و جوانان چه کار میتوانست انجام دهد برای حل این مشکل و تسهیل اعزام ملی پوشان والیبال؟ یا این که آیا تصمیم میگرفت که در کنار فدراسیون والیبال تصمیم بگیرند که تیم را اعزام نکنند به مسابقات هفته سوم؟
پولادگر: روند آماده سازی و اعزام تیمها به رویدادهای مختلف یک مسئولیتی است که مستقیما به عهده فدراسیونهای ورزشی است از لحاظ فنی و تمامی مواردی که در رابطه با اعزام اتفاق میافتد. کاری که وزارت ورزش میکند ما یک شورای برون مرزی داریم که آنجا درخواستها مطرح میشود و به تصویب اعضای شورا میرسد، از آن به بعد در همه مراحلی که نیاز باشد از گرفتن ویزا، خروجی بچه ها، یک وقت احیانا ورزشکاری مشکلی دارد در حوزه نظام وظیفه و این ها، همه اینها مواردی هست که وزار تخانه کمک خواهد کرد به واسطه مصوبهای که در شورای برون مرزی اتفاق میافتد.
وی ادامه داد: اتفاق اخیر در رابطه با رشته والیبال، البته برای ما بی سابقه نیست و مخصوصا در رابطه با کشور خاصی مثل آمریکا سالهای سال است که رشتههای مختلف ورزشی ما دچار این بحران و این مشکل هستند، ولی من یک آمار میخواهم خدمت شما عرض کنم فقط سال گذشته ما ۱۲ هزار و ۴۹۲ نفر اعزام داشتیم، در طول سال در رشتههای مختلف؛ و امسال در سه ماهه اول سال سه هزار و ۹۶۴ نفر اعزام داشتیم به کشورهای مختلف اعم از آسیایی گرفته، اروپایی و آمریکایی، فقط در رابطه با چند کشور است که ما این مشکل را داریم. سابقه دارد همه ما هم میدانیم همه رشتهها این شرایط را دارند، مخصوصا در رابطه با آمریکاییها با این مشکل همواره مواجه شدیم. در همه موارد هم به صورت خاص یک روال بیشتر ندارد، اولا که اصلا اعلام نمیکنند که همان طور که آقای داورزنی هم اشاره فرمودند اصلا اعلام نمیکنند که به چه دلیل این روادید صادر نشده است، چون ما در رابطه با کشورهای دیگر در برخی موارد این مشکل پیش میآید که غالبا به دلیل این است که شاید پروتکلی را بچههای تشریفات آن فدراسیون و روابط بین المللش انجام ندادند و رعایت نکردند، بعضا ویزاها صادر نمیشود یا دیرتر صادر میشود، ولی رفتار آمریکاییها و انگلیسیها و کانادایی ها، خیلی شبیه به هم است و بیشتر هم ما با همین کشورها این مشکل را داریم.
معاون ورزش قهرمانی وزیر ورزش و جوانان گفت: اصلا اعلام نمیکنند که به چه دلیلی روادید را صادر نکردیم، به دلیل این که شما دیر دادید مدارک را یا هر دلیل دیگری که هست و بعضا بیشتر ما این را در رابطه با تیمهایی میبینیم که از لحاظ فنی و قابلیتهای فنی از برخورداری بیشتر و شرایط بهتری دارند و میدانند که حضور آنها برای مردم عزیز ما و کشور ما ارزشمند است. دقیقا انگیزهها و امید مردم را هدف گرفتند، کاملا مشخص است در این سالهای مخصوصا سال گذشته با شرایطی که پیش آوردند در عرصه بین الملل و به ویژه میدانید که ورزش را هدف گرفتند، الان بیشتر از همه موارد متمرکز شدند روی ورزش و به روشهای مختلف کاملا مشخص دارند سیاسی برخورد میکنند و بر مبنای اهدافی که دارند علیه نظام و مردم ما دارند این رفتار را نشان میدهند از خودشان، خودشان میدانند که قهرمانهای ما حضورشان در میدانهای مختلف و افتخاراتی که کسب میکنند مایه انگیزه و امید مردم میشود و همین را هدف گرفتند.
سوال: آقای واعظ آشتیانی را به صورت تلفنی داریم، آقای واعظ آشتیانی همانطور که آقای پولادگر هم گفتند این رفتار آمریکاییها مسبوق به سابقه است در رشتههای مختلف البته شما هم از مدیران ورزشی هستید و سابقه در ورزش و مدیریت دارید، در چنین شرایطی چه تصمیمی باید گرفت، فکر میکنید چه تصمیمی منطقیتر و به نفع ورزش است؟
آقای امیررضا واعظ آشتیانی، مدیر ورزشی: من هم خدمت جنابعالی و میهمانان گرامی و همچنین مردم عزیزمان عرض سلام و شب به خیر دارم، همانطور که اشاره شد به هر جهت رفتار آمریکاییها کاملا سیاسی و پیرو جنگ روانی است. حالا تعدادی را ویزا میدهند و تعدادی را نمیدهند من فقط میخواهم این را عرض کنم خدمت شما که آسیب را متوجه اعتبار فدراسیون جهانی والیبال باید بدانند به اعتبار آنها آسیب میخورد، یعنی نشان داده میشود که آن فدراسیون اصلا آن درایت و مدیریت که بتواند استیفای گروه را برای جامعه والیبال جهانی داشته باشد ندارد، ما این گونه نباید بگوییم که اگر ما نرویم به اعتبارمان آسیب میخورد، نکته مهم این جاست که البته این مطلبی که بنده میخواهم عرض کنم همه کشورها در دنیا ورزش شان با دستگاه دیپلماسی شان ارتباط دارند مشورت میگیرند، که ما در ارتباط با این موضوع چگونه باید برخورد کنیم اینکه ما ایا برویم یا نرویم. در این مسابقات حضور داشته باشیم یا نداشته باشیم، این جا نکته مهم یکی مقررات است یکی این که ببینیم که دستگاه دیپلماسی ما چه مشورتی به ما میدهد، آیا ما برویم و عزت مان را زیر پا بگذاریم؟ یا این که خیر نرویم و در عین حال شکایت خودمان را به آن اتحادیه مورد نظر، آن فدراسیون جهانی حالا در هر رشتهای که هست، این را مطرح کنیم، ضمن این که کمیته المپیک جهانی خودش دارد میگوید اصلا جزو مرام نامه شان است همه فدراسیونها هم همین طور که سیاست نباید ورود به عرصه ورزش کند، ورزش خالص است و فضایش فضای دیگری است.
وی ادامه داد: آیا ما مشورتهای لازم را که از دستگاه دیپلماسی با توجه به سیاستهای کشور داریم یا نداریم یا خودمان داریم تصمیم میگیریم یا خودمان را تحت نظر فدراسیون والیبال جهانی داریم میبینیم و آنها به ما چه میگویند چه نمیگویند؟ بله، یک قوانینی دارند یک مقررات دارد همه اینها سرجایش است، ولی وقتی یک کشوری دارد قصور میکند یک کشوری دارد قلدری میکند یک کشوری که دارد کاملا رفتار سیاسی از خودش نشان میدهد و از آنجایی که مسبوق به سابقه هم هست، این آمریکاییها وقتی در ارتباط با برجام همه حقوق بین الملل را زیر پا میگذارند و به تعهداتشان عمل نمیکنند، این جا هم میخواهند یک جوری زورآزمایی کنند و قلدری خودشان را نشان دهند، در مقابل این قلدری ما باید سر تعظیم فرود بیاوریم؟ اتحادیه جهانی به گفته دوستان، اشاره به این را داشتند که رنکینگ ما سرجایش است، نکته حائز اهمیت نگرانی از رنکینگ است که این موضوع دارد برطرف میشود الان مگر میشود که تیم ملی یک کشوری برود بدون مربی؟ این جا ما باید چه کار کنیم باید بگوییم که بین بد و بدتر را انتخاب کنیم؟ لذا منطق ایجاب میکند که با دستگاه دیپلماسی کشور که این مدت که این اتفاقات دارد میافتد طرف مشورت میشدیم که شما چه راهنمایی دارید؟ سیاست نظام و سیاست کشور در چیست؟ این که یک فدراسیونی مثل فوتبال و امثال فوتبال که والیبال هم شاملش میشود فیفا هراسی راه بیاندازند که کسی دخالت نکند اصلا بحث دخالت نیست، این پرچم متعلق به یک ملت است و این ملت هم یک عزتی دارد عزتش را چطوری میخواهیم معامله کنیم آیا امریکایی هر جا هر غلطی دلشان خواست بکنند دنیا هم که سکوت کرده و حقوق بین الملل را هم زیر پا گذاشتند ما بنشینیم تماشا کنیم؟ و آمریکاییها به بهانههای مختلف این سربازی رفته یا نرفته به آنها چه ربطی دارد کی سربازی دارد یا کی نرفته اگر قرار است ایرادی باشد برای کشور مبدا است نه کشور مقصد و الی مسائل دیگر و بهانههای دیگر و بعد با صراحت بگویند که این فرد عنصر نامطلوب است به لحاظ سیاسی یا این مورد تحریم است، دلیل بیاورند آقایان میگویند که ما اعزامهایی داشتیم بدون دلیل ویزا ندادند، این عدم پیگیری شما است چرا اتحادیه جهانی در رشتههای مختلف باید پیگیری کنیم با ”آی او سی“ باید مکاتبه و پیگیری کنیم بحث حقوقی و بحث بین الملل است، چون این رفتارها را کنند ما هم بنشینیم تماشا کنیم و شعارمان این باشد که عزت مردم ما را میبرند زیر سوال، همه ما میدانیم که اینها میخواهند با عزت ما بازی کنند، ولی مهم این است که ما چه کار میخواهیم بکنیم ما که نباید تماشاگر صحنه باشیم که چه اتفاقی میخواهد بیفتد.
سوال: گزارشی هم اقای اکبری خرم تهیه کردند از سابقه کارشکنیهای آمریکا با تیمهای ورزشی اگر آن گزارش آماده هست با هم ببینیم.
"پخش گزارش "
سوال: آقای داورزنی ضمن این که پاسخ آقای واعظ آشتیانی را میدهید، فدراسیون جهانی چرا یک چنین چیزی را برای ما در نظر گرفت چرا آمریکا را جریمه نکرد همان طور که خودتان هم گفتید یکی از آن چیزهایی که گفتید یکی از اصول اولیه میزبانی این است که کشور میزبان برای همه تیمها روادید صادر کند.
آقای داورزنی: آقای آشتیانی مطالبی را فرمودند که ما نرویم عزت مان حفظ میشود، نه این مسابقات مثل سازمان ملل میماند سازمان ملل بعضی وقتها اجلاسهایی که برگزار میشود برای خیلی از نمایندگان کشورها صادر نمیکند برای کشور خودمان هم همین طور. عرض کردم مالک این مسابقات فدراسیون جهانی والیبال است، ما اساسا در آمریکا با آمریکاییها بازی نداشتیم، ما ۴ تا بازی داریم با آمریکایی هفته قبل از آن در هلند بازی داشتیم این که مطرح میکنند بله ما پیگیری کردیم چندین جلسه با فدراسیون جهانی، فدراسیون جهانی با ”آی او سی“ مکاتبه کرد ”آی او سی“ با ”ان او سی“ آمریکا مکاتبه کرد، ”ان او سی“ آمریکا با استدی پارتمن آمریکا مکاتبه کرد این هم که مطرح کردند فدراسیون والیبال آمریکا عذرخواهی کرد از ما که چرا این اتفاق افتاده است، بعد هم با آمریکاییها نمیخواستیم بازی کنیم نکته دیگر این است که ما الان دهمین سال حضورمان در لیگ ملتها است، اساسا رنسانس والیبال در کشور ما از زمانی که ما وارد لیگ جهانی شدیم اتفاق افتاد، الان به این راحتی وارد لیگ جهانی نمیتواند بشود ۲۲۰ کشور دنیا عضو فدراسیون جهانی والیبال هستند، ۱۶ کشور در لیگ جهانی حضور دارند که هر سال با هم مسابقه میدهند و این هم که دوستان مطرح میکنند بیش از همه هم ما با فدراسیون جهانی و هم با ”آی او سی“ و هم ”آی او سی“ با ”ان او سی“، کمیته مقررات ”آی او سی“ با ”ان او سی“ ایران مکاتبه کرد که ایران مثل این که نمیخواهد این مسابقات شرکت کند، چون روند مسابقات وقتی شما جدول مسابقات را تنظیم میکنند همه تیمها با تیمهای مقابل خودشان بازی میکنند شرایط خودشان را هم میدانند رنکینگشان را باید ارتقا دهند و به مرحله بعد صعود کنند این است که یک تیمی وسط مسابقات از مسابقات خارج شود، به این راحتی نیست که دوستان مطرح میکنند نه خیر، ما به شدت پیگیری کردیم فدراسیون جهانی هم چندین بار با آی او سی مکاتبه و پیگیری کرد و آی او سی هم به دفعات، موضوع را پیگیری کرد نماینده آی او سی در آمریکا فردی است به نام ”نیک“، در روز هفت هشت بار ما هم با واتساپ هم با ایمیل در این موضوع دنبال بودیم اطلاعاتی هم که آنها میدادند اطلاعاتی نبود که، حتی آقای ”نیک“ هم تعجب کرده بود که چرا آن چیزی که ایمیگریشن (اداره مهاجرت) گفته با آن چیزی که قبلا گفته متفاوت است برای همین عدم حضور ما لطمه اش به والیبال کشور و مردم ما بیشتر بود.
سوال: آقای پولادگر شما هم پاسخی به آقای واعظ آشتیانی دارید؟ ضمن این که میدانید سیاست در منشور المپیک هیچ جایی ندارد.
آقای پولادگر: من جهت اطلاع ایشان عرض میکنم که ما در شورای برون مرزی یک نفر نماینده وزارت امور خارجه آن جا تشریف دارند و اگر ملاحظهای باشد در حوزه دیپلماتیک حتما تذکر میدهند و این را به واسطه سالهای حضورم در ورزش عرض میکنم، هیچ وقت در طول این سالها به اندازهای که الان در بین حوزه ورزش و حوزه دیپلماسی کشور تعامل و همکاری هست نبوده پیش از این، حتما اطلاع دارید هفته گذشته به دعوت آقای امیرعبداللهیان وزیر محترم امور خارجه، روسای فدراسیونها دعوت شدند به محل وزارت امور خارجه و این آغاز تعامل بیشتر و همکاری و همفکری بیشتر بود و ما در همه مواردمان ملاحظات دیپلماسی را حتما داریم، مضافا به این که شما فرمودید اصلا در رابطه با حوزه ورزش آن قدر که ورود خود فدراسیون و ”ان او سی“ ما میتواند تاثیرگذار باشد، ورود بخش دیپلماتیک ما این قدر تاثیرگذار نیست.
سوال: آقای واعظ آشتیانی دقایق پایانی برنامه گفتگوی ویژه خبری امشب هست سخن پایانی شما را میشنویم.
آقای واعظ آشتیانی: شورای برون مرزی که آقایان اشاره میکنند اجازه سفر است بحث این که مشورت بدهند نیست، اجازه سفر میدهند بنده هم به اندازه خودم اطلاعات کاملی در این خصوص دارم، از این که بنده اشاره میکنم که هماهنگی با دستگاههای دیپلماسی یعنی این که بروند مشورت بگیرند از دستگاه دیپلماسی که موضع نظام در ارتباط با یکسری مسائل که آن موضوع را مورد اهمیت قرار بدهد چه ربطی به شورای برون مرزی دارد شورای برون مرزی یک عده جمع میشوند بگویند این سفر انجام بشود یا نه، از این که بگذریم از این که عذرخواهی کنند این مشکل مگر حل شده است؟ عرصههای مختلف نهادهای مختلف عذرخواهی کردند چه اتفاقی افتاده؟ مدعی هستیم پیگیری کردیم حاصل پیگیری چه شده؟ یک تیم ناقص؟ این که تیم ناقص را برداریم و ببریم؟ حاصلش این است. بنده نگفتم با صراحت که نروید گفتم عزت مان را حفظ کنیم، عزت مان هم راهکار دارد و باید راهکارش را پیدا کنند. بنده وظیفه ندارم راهکار بدهم وظیفه خودتان است که ببینید با دستگاه دیپلماسی بنشینیم مشورت بگیرید چه بکنید یک کشوری که میزبان هست تیم شما را سه قسمت کرده سه شقه کرده یک ذره اول قصه یک چند تا را بعدا پذیرفته نمیدانم مربی تان را در فرانکفورت نشانده سر جایش بدون هیچ اقدامی شما میخواهید با این تیم بلند شوید بروید بازی کنید حالا بنشینید بررسی کنید از داخل آن چه در میآید بنده عرضم این است من نمیگویم که نرویم، میخواهیم برویم میخواهیم نرویم، ولی عزت کشور را مدنظر قرار دهید اینها اگر تدبیر داشتند اگر مدیر بودند در اتحادیه جهانی والیبال میآمدند آمریکا را یک تکلیفی برایش روشن میکردند آمریکا حق ندارد این کار را کند.
مجری: متاسفانه وقت ما به پایان رسیده و باید از بینندگان محترم خداحافظی کنیم.