احداث شهرک صنعتی با فناوری بالا در کنار فرودگاه امام
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از برنامه این سازمان برای احداث شهرک با فناوری بالا (هایتک) در کنار فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما از سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران؛ آقای علی رسولیان رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران روز دوشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی شهرک صنعتی ملارد، گفت: الگوی تکمیل زنجیره ارزش با نگاه به صنایع با فناوری بالا، دانش بنیان و فناور و با رعایت مسائل زیست محیطی در شهرکها و نواحی صنعتی کشور و استان تهران در حال پیادهسازی است.
آقای رسولیان افزود: همچنین احداث و توسعه شهرکهای صنعتی تخصصی مانند شهرک صنعتی پوشاک با فناوری روز دنیا به عنوان یک راهکار و اولویت در دستور کار قرار دارد.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: در کنار فرودگاه امام خمینی (ره) شهرک صادراتی با فناوری بالا (هایتک) را با هماهنگی و همکاری استاندار، نمایندگان مجلس و وزارت راه و شهرسازی ایجاد میکنیم تا زمینه ارتقای شاخصهای صادراتی واحدهای تولیدی را فراهم آورد.
آقای رسولیان با بیان اینکه باید رویکردهای متفاوتی در حوزه توسعه صنعتی در استان تهران به کار گرفته شود، گفـت: باید الگوهای جدیدی به خصوص در شهرکهای صنعتی برای تکمیل زنجیره ارزش با رعایت مسائل زیست محیطی داشته باشیم.
وی افزود: با عزم جدی مسئولان استانی و تعامل حداکثری استاندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه تامین زیرساختها و انتقال پساب در شهرکها و نواحی صنعتی تهران اقدامات خوبی تاکنون انجام شده است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، اضافه کرد: مجموعه اقدامات در شهرک صنعتی شهید سلیمانی ملارد به عنوان یک نمونه نتیجه همین تعامل و هم افزایی استاندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی میباشد.
آقای علیرضا فخاری استاندار تهران هم در این مراسم گفت: تثبیت اقتصادی حاصل از فعالیتهای تولیدی با تامین زیرساختهای لازم برای فعالیت سرمایهگذاران یک اولویت است و زیرساختهای توسعه اقتصادی از همین شهرکها و نواحی صنعتی شکل میگیرد.
وی، تصریح کرد: هدایت و راهبری فرصتهای اقتصادی از طریق شهرکهای صنعتی است و تامین زیرساختها برای تسهیل حضور سرمایهگذاران باید به صورت مداوم در دستور کار باشد.
شهرک صنعتی ملارد به مساحت۸۰۰ هکتار مطابق مصوبه هیات وزیران در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۳۸۸ تحویل شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران شد.
مرحله عملیاتی این شهرک ۴۰۰ هکتار میباشد و حدودا ۲۴۰ هکتار زمین صنعتی تعریف شده است و با چشم انداز میزان اشتغالزایی ۲۴۰۰۰ نفر در افق نهایی طرح با استقرار صنایع غذایی (کم آب بر)، صنایع فلزی، صنایع کانی غیر فلزی، صنایع سلولزی، صنایع برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی، صنایع نساجی، صنایع دارویی، صنایع تبدیلی کشاورزی، واحدهای انتقالی صنوف دیده شده است.
شرکت شهرکهای صنعتی استان تهران در راستای عملیاتی نمودن شهرک در ضلع غربی به مساحت ۳۰۰ هکتار توسط شرکت پیمانکار طرف قرارداد با برآورد ۹۰ میلیارد تومان عملیات خاکی و تسطیح و جدولگذاری را در دستور کار قرار داده است و حدودا تعداد قطعات ۸۰۰ قطعه میباشد.