پخش زنده
امروز: -
برداشت طالبی از ۵۰۰ هکتار جالیزهای بخش بادرود نطنز آغاز شده است و تا اوایل مرداد ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، اصفهان ؛ رئیس جهاد کشاورزی بخش بادرود گفت: امسال از هر هکتار بیش از ۴۰ تن محصول برداشت شود.
علی حاجی زاده افزود: عمده ارقام تولیدی طالبی در منطقه بادرود رقم ساوهای، سمسوری، جانا، گرمک و شاه آبادی و رقم آقا علی عباس آن از کیفیت بالایی برخوردار است.
وی گفت: این محصول در ماه بهمن به صورت تونلی با پوشش پلاستیک کشت شده و از مزایای کشت به این روش، زود رسی، تولید محصول سالم و صرفهجویی در آب و نهادههای کشاورزی است.
رئیس جهاد کشاورزی بخش بادرود افزود: در زمان برداشت، به مدت ۴۵ روز برای نزدیک به دو هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم شغل فصلی ایجاد میشود.
حاجی زاده گفت: کشاورزان در چند سال اخیر با استفاده از روشهای آبیاری نوین مصرف آب را حدود ۷۰ درصد کاهش دادند، اما در دوسه سال اخیر با گران شدن تیپ یا لولههای آبیاری قطرهای کشاورزان متحمل هزینههای بالایی شده اند و موجب کاهش سطح زیر کشت طالبی شده است.
طالبی حاوی کربوهیدراتها (قند)، پروتئین و آب و ویتامین های A، بتاکاروتن، ب ۱، ب ۲، ب ۶، ویتامین ب ۹، ویتامین C و ویتامین K، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و روی است.