پخش زنده
امروز: -
رئیس دیوان عالی کشور گفت: شهید بهشتی در تدوین قانون اساسی یک رکن بود و در پایه گذاری نظام قضایی بر اساس اصول دینی و اسلامی نقش مؤثری داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین سید احمد مرتضوی مقدم در سفر به استان همدان و در مراسم بزرگداشت شهادت مظلومانه شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران باوفای ایشان، با اشاره به این که مراسم امروز به مناسبت یاد و خاطره شهیدان هفتم تیر ماه در سال ۱۳۶۰ برگزار شده است، اظهارکرد: درست است که شهید بهشتی در رأس این شهدا بود، اما هفتم تیر به قوه قضائیه اختصاص ندارد چرا که شهید بهشتی رکن نظام در تمامی عرصهها بود.
وی با بیان اینکه شهید بهشتی تمام زندگی خود را وقف اسلام و انقلاب کرد، تصریح کرد: این عالم مجاهد در تدوین قانون اساسی یک رکن بود و در پایه گذاری نظام قضایی بر اساس اصول دینی و اسلامی نقش مؤثری داشت.
رئیس دیوان عالی کشور ادامه داد: قوانین اسلامی و لایحه قصاص نیز از مواردی است که در زمان شهید بهشتی تصویب شد و در زمان تصویب لایحه قصاص بلوایی در کشور ایجاد شد و مخالفینی وجود داشتند، منافقین نیز جوی در کشور راه انداخته بودند و شهید بهشتی به عنوان شخصیتی جهانی و الهی، محکم، مقتدر و آزاده، اما در اوج مظلومیت قرار داشت، چون امام (ره) فرموده بود سکوت کند.
وی افزود: در آن دوران منافقین ۱۷ هزار نفر را ترور کردند و نظام ما با این وجود روی پای خود ایستاد و معجزه الهی مقام معظم رهبری را برای انقلاب حفظ کرد.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم گفت: در حال حاضر هدف دشمنان تخریب مقام معظم رهبری است، نقشهها و محاسبات دشمنان در خارج از کشور بسیار دقیق است، اما آنها کشور و مردم ما و اسلام را نشناخته اند.
مرتضوی مقدم ادامه داد: این نظام امتی دارد که دلسوخته اعتقادات خود، پای انقلاب خود ایستاده است و با وجود جنگ تحمیلی ما یاد گرفتیم که توان نظامی خود را تقویت کنیم؛ اکنون دشمنان از حمله نظامی مأیوس شده اند و با انحراف افکار نوجوانان، محتوای انقلاب، فرهنگ و اعتقادات ما را هدف گرفته اند تا نظام را از درون خالی کنند، اما خداوند مکر آنها را به خودشان باز میگرداند.
رئیس دیوان عالی کشور، با بیان اینکه دشمن در فضای مجازی با تبلیغات علیه نظام و دین و با ترویج بی عفتی و برهنگی سعی دارد جوانان را جذب کند و افکار آنها را تحت تأثیر قرار دهد، افزود: اما نمیتوانیم در مقابل این هجمه رسانهای دنیا به همان اندازه پاسخگو باشیم و در این زمینه مقام معظم رهبری بر جهاد تبیین تأکید کردند و هر کسی به هر شکلی که میتواند باید در این عرصه تلاش و روشنگری کند.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم با بیان اینکه در قضایای هفتم تیر قربانی نفاق شدیم، تصریح کرد: نفاق از صدر اسلام و از زمان حضور پیامبر اکرم (ص) بوده است و آن را به ۲ دوره تنزیل و تأویل تقسیم میکنند.
رئیس دیوان عالی کشور افزود: در زمان تنزیل امکان تحریف اسلام نبود، چون خود پیامبر (ص) حضور داشت، اما در زمان تأویل و پس از رحلت پیامبر اسلام (ص)، عملکرد نفاق تغییر پیدا کرد.
وی اضافه کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بعد از جنگ احد به امیرالمومنین (ع) فرمود: یا علی تو با شمشیر خود بسیار کمکم کردی، اما نمیدانم بعد از من با ناکثین قاسطین و مارقین چه خواهی کرد؟
رئیس دیوان عالی کشور گفت: بی بصیرتی مردم موجب شد تا امیرالمومنین (ع) در چند سالی که خلیفه بود درگیر نفاق باشد و جنگهای جمل و صفین و نهروان توسط افراد بیبصیرت و کج فهم و نادان رقم زده شد.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضوی مقدم همچنین اظهار کرد: منظور بنده از بیان این سخنان این است که ما از صدر اسلام تاکنون از منافقین ضربه خورده ایم؛ سال ۱۳۶۰، با توطئه نفاق دردها و ناراحتیهایی زیادی به ملت ایران تحمیل شد و خدا را شاکریم که چهره آنها را رسوا کرد.
در ادامه این مراسم با حضور رئیس دیوان عالی کشور از خانواده شهدای حقوقدان تقدیر شد.