پخش زنده
امروز: -
محدودیت حجمی در نماد معاملاتی شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر (کتوسعه ۱) ۲۵ هزار سهم تعیین شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مدیریت عملیات بازار فرابورس ایران اعلام کرد محدودیت حجمی (حداکثر تعداد اوراق بهادار در هر سفارش) در نماد معاملاتی شرکت توسعه صنایع و معادن کوثر (کتوسعه ۱) از روز سهشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۰۶ به میزان ۲۵، ۰۰۰ سهم تعیین میگردد.
عرضه اولیه شرکت «توسعه صنایع و معادن کوثر» امروز (۵ تیر ماه) به روش ترکیبی (کشف قیمت توسط صندوقهای سرمایهگذاری و عرضه به قیمت ثابت کشفشده به عموم سرمایهگذاران) به سرانجام رسید. امروز ۱۲ درصد از کل سهام شرکت «توسعه صنایع و معادن کوثر» معادل ۱۲۸ میلیون و ۴۰۰ هزار سهم در فرابورس ایران عرضه شد.
از تعداد سهام عرضه شده، ۸۵ میلیون و ۶۰۰ هزار سهم معادل ۸ درصد از کل سهام شرکت برای عرضه به عموم سرمایهگذاران در نظر گرفته شد.
در عرضه اولیه "کتوسعه" یک میلیون و ۹۴۳ هزار و ۷۱۳ کد حقیقی و دوهزار و ۴۷۳ کد حقوقی مشارکت داشتند. طبق آخرین آمار ۴۹ صندوق نیز این عرضه اولیه را خریداری کردند که در نهایت قیمت هر سهم ۲ هزار و ۲۰۸ تومان، کشف شد.