پخش زنده
امروز: -
معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان از ارائه ۵ هزار مورد مشاوره روانشناسی به ویژه مشاوره ازدواج به نوعروسان و نودامادان تحت حمایت در سال ۱۴۰۱ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، ناصر اسکندری با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای فرهنگسازی و تحکیم بنیان خانواده، سال گذشته ۵ هزار مورد مشاوره به ویژه مشاوره ازدواج به جامعه هدف این نهاد شامل نوعروسان و نودامادان تحت حمایت ارائه شد. در این مدت مشاوره برای زوجین درگیر متارکه نیز ارائه شد که در برخی منجر به بازگشت به زندگی شد.
وی با بیان اینکه یکی از مأموریتهای مهم کمیته امداد کمک به امر ازدواج جوانان تحت حمایت است، افزود: با هدف اجرای قانون حمایت از خانواده و جمعیت، در طول سال بستههای مختلف خدمتی ازدواج و تحکیم خانواده به افراد مدنظر تحت حمایت ارائه میشود. در هفته ملی ازدواج، این نهاد برنامههای متنوعی را برای کمک به امر ازدواج جوانان در نظر دارد.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان، تقویت فرهنگی مددجویان را زمینهساز توانمندی آنان دانست و ادامه داد: خدمات تخصصی مشاوره فردی و روان درمانی در کارگاههای آموزشی به خانوادههای تحت حمایت ارائه شده است.
اسکندری گفت: با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود و از طریق تعامل با مراکز و مؤسسات فعال در زمینه ازدواج، خیرین و حامیان فعال، برنامههای ویژهای در دستور کار کمیته امداد استان خوزستان قرار گرفته است.
وی پرداخت کمک هزینه ازدواج را از اقدامات کمیته در این ایام برشمرد و ادامه داد: یکی از دغدغههای مهم و جدی موانع ازدواج بین جوانان موضوع اشتغال است که کمیته امداد در راستای حل این موضوع به همسران دختران مددجوی تحت پوشش خود نیز تسهیلات قرض الحسنه اشتغال اعطا میکند.
وی گفت: ارائه خدمات مشاورهای به زوجین به صورت فردی و گروهی مجازی در کلیه سطوح سه گانه پیشگیری، راهنمایی و مشاوره با هدف کمک به شکل گیری خانوادههای سالم و توانمند جهت مواجه شدن کارآمد با مسائل، مشکلات و بحرانهای زندگی از جمله اقداماتی است که در طول سال به ویژه در این ایام انجام خواهد شد.
اسکندری گفت: ارائه مشاوره فردی ازدواج به نوعروس و انجام مشاوره گروهی یا کارگاه آموزشی برای پایداری زندگی متاهلان نیز از دیگر ویژه برنامههایی است که سال گذشته به مناسبت هفته ازدواج در استان خوزستان برگزار شد.
وی افزود: اهدای جهیزیه یا کمک هزینه ازدواج، تعامل مؤثر و بهرهمندی از ظرفیتهای فکری و امکانات مادی و معنوی حوزه، دانشگاه و سایر نهادهای اجتماعی مرتبط برای شناسایی راهکارهای ترویج ازدواجهای آسان، آگاهانه و پایدار و همچنین ارتقای سطح کیفی و اصلاح سبک زندگی زوجین بر اساس آموزههای دینی از جمله برنامههای کمیته امداد در هفته ملی ازدواج بوده است.
وی با بیان اهمیت آموزش در زمینه کسب مهارت زندگی و همسرداری، بیان کرد: ارائه خدمات فرهنگی و آموزشی در خصوص کسب مهارتهای زندگی و همسرداری و تشویق و ترغیب زوجهای جوان به فرزندآوری، بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای برونسازمانی، منابع مردمی، خیران، دستگاهها، اصناف و بازاریان برای تأمین منابع و امکانات موردنیاز مزدوجان تحت حمایت، از دیگر برنامههای کمیته امداد در این هفته بوده است.