پخش زنده
امروز: -
رییس سازمان فنی و حرفهای گفت: در سال گذشته ۹۳ هزار و ۷۲۵ نفر آموزش به مهارت آموزان متقاضی در بخش صنوف و صنایع و ۳۴ هزار و ۵۵۹ نفر آموزش در واحدهای پذیرنده ارائه شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، غلامحسین حسینی نیا، رییس سازمان فنی و حرفهای گفت: کارجویان در قالب طرح مهارتآموزی در محیط کار واقعی از نزدیک و در ارتباط با صنایع آموزشهای فنی و حرفهای را دریافت میکنند و بعد از آن به صورت تضمینی وارد بازار کار میشوند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به توسعه مهارت و تربیت نیروی انسانی ماهر در بنگاههای اقتصادی اشاره کرد و گفت: جوانانی که دارای مهارتهای لازم باشند به طور قطع بیکار نخواهند بود و جذب بازار کار خواهند شد، نقش آموزشها در صنایع مختلف به نفع کارجویان است تا از نزدیک در رشتههای مختلف حرفهای شوند.
وی راه اندازی بیش از سه هزار مرکز جوار کارگاهی را در حوزههای تولیدی و صنعتی از مهمترین اقدامات سازمان فنی و حرفهای با مشارکت بنگاههای اقتصادی عنوان کرد و افزود: این کارگاهها برای آموزش نیرویهای کارآموز برنامههای مختلف را در نظر گرفته اند که به نفع کیفیت تولید و افزایش
بهره وری خواهد بود.
حسینی نیا گفت: «طرح آموزشی در محیط کار واقعی» با کمک اصناف در سراسر کشور اجرا شده که طبق ارزیابی صورت گرفته یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد صنفی قابلیت ارائه آموزشهای مهارتی را به کارآموزان دارند.
رییس سازمان فنی و حرفهای از ارائه مدرک بین المللی برای کارآموزان در محیطهای کار واقعی گفت: کارآموزان پس از سپری کردن آموزشها در بنگاه ها، در آزمون پایان دوره شرکت میکنند و برای قبول شدگان مدرک بین المللی مطابق با دورههای آموزشی در مراکز دولتی صادر میشود.
وی به ارتقای مهارت جوانان در طرح مهارت آموزی در محیط واقعی تاکید کرد و گفت: این طرح با هدف تربیت و ارائه مهارتهای شغلی به جوانان جویای کار ۱۵ ساله و بالاتر بدون مهارت یا کم مهارت با قدرت در حال اجراست.
حسینی نیا، از دیگر اهداف اجرای این طرح را یادگیری عملی و کاربردی مهارتهای آموزشی، آشنایی با محیط کسب و کار واقعی، افزایش خودباوری مهارت آموزان، حفظ مشاغل فعلی و سنتی و جذب نیروی کار ماهر در بنگاهها اعلام کرد.