مجتبی يوسفی اين گفته را پس از آن در مصاحبه با
خبرگزاری صدا و سیما مطرح کرده که نمایندگان به بخشنامه معاون سیاسی وزیر کشور و رئيس ستاد انتخابات درباره «بیطرفی مجریان انتخابات» واکنش نشان دادند.
در این بخشنامه که اواسط خرداد ماه به معاونهای سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداریها و رؤسای ستادهای انتخابات ابلاغ شد، از فرمانداران خواسته شده بود با توجه به انجام برخی سفرهای هماهنگ نشده از سوی نمایندگان مجلس، «از حضور و همراهی در برنامههایی با اهداف خاص و هماهنگ نشده با استانداری» اجتناب کنند.
در بخش دیگری از بخشنامه آمده بود فرمانداران، بخشداران و معاونان فرماندار علاوه بر پیشبرد امور شهرستان، «برای پیشگیری از هرگونه سوءبرداشت، دقت لازم را در همراهی نکردن نماینده شهرستان در حوزه انتخابیه در موضوعات و جلسات شائبهدار داشته باشند.»
«ممنوعیت مطلق هر گونه انتصاب مدیر و بهکارگیری نیرو بر اساس سفارش نمایندگان کنونی و سابق مجلس و کاندیداهای انتخابات» هم از بندهای واکنش برانگیز بخشنامه معاون سیاسی وزیر کشور برای نمایندگان بوده؛ وزیر کشور هم پس از این واکنشها، بندهای مورد انتقاد را «بیاثر» اعلام کرد.
نمایندگان منتقد تأکید کرده بودند نمیتوان به بهانه سال پایانی مجلس یازدهم، مانع از انجام مسئولیتهای نمایندگیشان شد.
مجلس امروز بخشی از نشست هفتگی خود را غیرعلنی برگزار کرد تا با حضور وزیر کشور به رخدادهای روزهای گذشته بپردازد. به گفته مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس، در این نشست «دغدغه و گلایه نمایندگان در مورد مسائل معیشتی و اقتصادی» به وزیر کشور منتقل شده و «گلایههایی كه در بحث تعامل با مسئولان وجود داشته» مطرح شده است.
با این حال محمد رشیدی عضو دیگر هیئت رئیسه مجلس از نشست غیرعلنی روایت کرده که «بخشنامه معاونت سیاسی وزارت کشور بدون هماهنگی با او بوده و قول داده در اسرع وقت با معاون سیاسی برخورد جدی کند و او را تغییر دهد.»
او همچنین گفته «نمایندگان قانع نشدند کسی با چنین ادبیات و نگاه در جایگاه بسیار حساس ریاست ستاد انتخابات باشد.»