پخش زنده
امروز: -
حدود یک هزار و ۲۰۳ بیمار مبتلا به انواع تالاسمی در استان اصفهان شناسایی شده که ۸۶۵ نفر از آنان مداوم به تزریق خون نیاز دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما اصفهان؛ مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران تالاسمی اصفهان گفت: روزانه بین ۳۵ تا ۴۰ نفر مراجعه کننده تالاسمی برای دریافت خون در اصفهان هستند و اکثر این بیماران در هر نوبت تزریق، ۲ واحد خون دریافت میکنند.
مجتبی حقایق اصفهانی با اشاره به همکاری مطلوب بانک خون برای تامین نیاز روزانه بیماران تالاسمی، گفت: اگر بانک خون برای خدمات رسانی به بیماران تالاسمی به دستگاه خاصی نیاز داشته باشند، انجمن خیریه حمایت از بیماران تالاسمی اصفهان برای تامین و خریداری آن کمک خواهد کرد.
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران تالاسمی اصفهان با بیان اینکه انجمن خیریه حمایت از بیماران تالاسمی اصفهان در سال ۱۳۷۲ تاسیس شده است، افزود: عمده فعالیتهای این انجمن مربوط به دارو و درمان بیماران تالاسمی است و در کنار آن برنامههای دیگر مانند کارگاههای آموزشی، پیگیری امور اشتغال و ازدواج بیماران و اردوهای تفریحی را انجام میدهد.
حقایق اصفهانی افزود: یکی از مشکلات بیماران تالاسمی، کمبود برخی از داروهای مورد نیاز آنها مانند آمپول دسفرال خارجی و قرص "جیدنیو" است و از مسوولان درخواست میشود توجه بیشتری داشته باشند.
وی همچنین با بیان اینکه عمده بیماران زیر پوشش این انجمن بین ۲۵ تا ۴۰ سال سن دارند، گفت: با آموزشها و اطلاع رسانی صورت گرفته، آمار ابتلا به تالاسمی در سالهای اخیر در استان اصفهان بسیار کاهش یافته است.
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران تالاسمی اصفهان افزود: پیوند مغز استخوان برای بیماران زیر ۱۱ سال انجام میشود که احتمال موفقیت آن ۵۰ درصد است، هزینههای سنگینی دارد و حدود ۱۸ ماه به طول میانجامد و در زمان حاضر این عمل در تهران انجام میشود.
وی با بیان اینکه ازدواج تالاسمیها با افراد سالم بدون مانع است، گفت: ازدواج ۲ فرد تالاسمی با یکدیگر نیز مشکلی ندارد البته اگر بخواهند بچهدار شوند باید با مشورت و نظارت پزشک باشد.