مشکلات پیش روی افزایش و توسعه اتوبوسهای پایتخت
ناوگان حمل و نقل عمومی تهران همچنان با کمبود اتوبوس مواجه است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره ساماندهی اتوبوسرانی گفت: خرید اتوبوسهای داخلی و خارجی، بازآمد و بازسازی اتوبوسهای از نفس افتاده و واردات اتوبوسهای دست دوم، ولی بی نیاز به بهسازی، از جمله برنامههای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران برای افزایش و توسعه اتوبوسهای پایتخت است.
جلال بهرامی افزود:بودجه ابلاغی ۲۷ هزار میلیارد تومان بوده که بیشترین آن با رقم ۸ هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان برای ساماندهی اتوبوسرانی به دلیل عقب ماندگیهای جدی در این زمینه است.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه اعداد بر اساس بودجه در نظر گرفته شده است، گفت: تأمین ۱۲ هزار دستگاه موتور سیکلت، ۲۰۰ دستگاه دوربین نظارت تصویری، چهار هزار دستگاه ون، افزایش سه هزار دستگاه به ناوگان اتوبوسرانی در توافق با وزارت کشور و ۲۴۱ دستگاه واگن اورهال شده در مترو از برنامههای ما به شمار میرود.
وی تأکید کرد: امسال نزدیک به هفت درصد حمل و نقل را به سمت حمل و نقل عمومی خواهیم برد و تغییراتی که در تاکسی، ون و مترو اتفاق میافتد منجر به کاهش هفت درصدی سفرهای شخصی خواهد شد.
در ادامه رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اینکه از سال ۸۸ که وزارت کشور اهتمام به خرید اتوبوس کرد، دستگاه جدیدی به ناوگان اضافه نشده است، گفت: سالهاست پیگیر افزایش اتوبوس به ناوگان حمل و نقل هستم، اما دولتهای گذشته اقدامی در جهت رفع این مشکل نداشتند.
چمران با بیان اینکه اضافه شدن ۷۶۰ دستگاه اتوبوس دردی را دوا نمیکند، بیان کرد: امروز حدود ۲ هزار دستگاه داریم، اما برای رفع این مشکل تهران باید ۹ هزار دستگاه اتوبوس داشته باشد که برای رفع این مشکل باید هم از طریق واردات و هم از ظرفیت داخلی برای تامین اتوبوس استفاده کنیم.