پخش زنده
امروز: -
عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران گفت: باید به وسیله صنایع تبدیلی فرآوردههای جانبی زعفران را استحصال و از آنها استفاده کنیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسینی افزود: لازم است به وسیله صنایع تبدیلی فرآوردههای جانبی زعفران را استحصال و از آنها استفاده کنیم. دغدغه کشاورزان را صنایع تبدیلی برطرف خواهند کرد که باعث میشوند علاوه بر ایجاد ارزش افزوده در محصول، نگرانی تولید نیز برطرف شود.
عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران اظهار داشت: شورای ملی زعفران میتواند اطلاعات مورد نیاز صنعت را جمع آوری و دراختیار کسانی که میخواهند در زمینه صنایع تبدیلی و فرآوری فعالیت کنند، قرار دهد. به عبارت دیگر با این روش ما روند و آمار تولید، هزینه کشت، کیفیت و بازارهای هدف را رصد میکنیم تا اطلاعات دقیق را در اختیار کسانی که قصد دارند در این صنعت سرمایه گذاری کنند قرار دهیم. در حقیقت شورای ملی بازوی مشورتی برای فعالان است.
وی خاطر نشان کرد: برای توسعه صنایع تبدیلی هم به حمایت بخش دولتی و هم بخش خصوصی نیاز است.
حسینی گفت: حرکت در جهت توسعه صنایع تبدیلی سبب می شود که هم ایجاد اشتغال شود و هم دغدغه تولید آینده را نداشته باشیم.
عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران همچنین با بیان اینکه عمده خریداران زعفران ایران ۵ کشور چین، امارات، اسپانیا، هنگ کنگ و افغانستان هستند، تصریح کرد: ایران به حدود ۶۵ تا۷۰ کشور زعفران صادر میکند، ولی بیشترین حجم زعفران را کشورهای مذکور خریداری میکنند.
وی تاکید کرد: برخی از این کشورها از جمله اسپانیا و امارات مصرف کننده عمده زعفران نیستند و صادرات مجدد به کشورهای دیگر دارند.