پخش زنده
امروز: -
با بامیه به جنگ دیابت، تلخترین قند دنیا برویم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان ، گیاه بامیه معطر است و عطری شبیه میخک دارد. این گیاه در نواحی مختلف زمین میروید و میوه آن علاوه بر مصرف غذایی در درمان بعضی بیماریها هم مورد استفاده قرار میگیرد.
خواص درمانی بامیه از دیدگاه طب سنتی
– از دیدگاه طب سنتی ایران بامیه سرد وتر است.
– مصرف آن برای افراد گرممزاج مفید است.
– در برطرف کردن بلغم، صفرا و سودا تاثیرگذار است.
– جوشانده گل بامیه ضد سودا است.
– جوشانده گیاه بامیه تقویتکننده و نرمکننده پوست است.
– درمانکننده سوزش و درد در مجاری ادرار است.
– لعاب حاصل از جوشاندن میوه یا تخم بامیه نرمکننده است و برای درمان سوزاک به کار میرود.
– تخم بامیه محرک قلب و ضداسپاسم است.
– قدیمترها از بامیه ضماد تهیه کرده و روی زخم میگذاشتند تا آن را التیام دهد.
خواص بامیه برای دیابت
– بررسیهای اخیر نشان میدهند که اضافه کردن بامیه به رژیم غذایی به مدیریت قندخون در مبتلایان به دیابت نوع ۱، نوع ۲ و دیابت بارداری کمک زیادی میکند.
– مقادیر بالای آنتیاکسیدانها و فیبر موجود در بامیه باعث کاهش کلسترول خون در افراد دیابتی میشود.
– گیاه بامیه میتواند سطح قند خون را کاهش داده و برای درمان دیابت مفید باشد، بامیه حساسیت به انسولین را بهبود میبخشد و با افزایش تولید انسولین در پانکراس باعث کاهش قندخون و درمان دیابت میشود.
– یک تحقیق ثابت کرده که دانههای بامیه با مهار آنزیم آلفا گلوکوزیداز ۹ از تبدیل کربوهیدراتهای روده به گلوکز جلوگیری میکنند.
– بامیه سبز دارای شاخص گلیسمی پایین است و منبع غنی نوعی فیبر به نام اوژنول است که جذب قندخون در روده را کاهش داده و عصاره آن با آسیب اسید اکسیداتیو و مقاومت نسبت به انسولین مقابله میکند.
روش مصرف بامیه برای درمان دیابت
برای اینکه بتوانید از خواص نهفته در گیاه بامیه برای درمان بهتر بیماری دیابت بهره ببرید میبایست دستورات زیر را مرحله به مرحله اجرا کنید.
– همواره بامیههایی را خریداری کنید که کوچک و تازه هستند.
– پس از خرید، آنها را خرد کنید.
– بامیههایی را که خرد کردهاید، در یک لیوان حاوی آب خیس کنید، روی لیوان را بپوشانید و اجازه بدهید یک شب تا صبح درون لیوان باقی بماند.
– هر روز صبح پیش از صبحانه و به صورت ناشتا معجونی را که تهیه کردهاید، بنوشید.
– این عمل را به صورت روزانه و مداوم به مدت ۲ تا ۳ ماه انجام دهید.
قبل از مصرف بامیه بخوانید:
۱- گیاه بامیه بهتر است بهصورت تازه مصرف شود.
۲- ترجیحا از بامیههایی با سایز کوچک استفاده کنید.
۳- از پختن بامیه در ظروف برنجی و مسی اجتناب کنید، چون این ظروف باعث تغییر رنگ بامیه میشوند و آن را تیرهرنگ میکنند.