پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: بعد از رفع انسداد مسیر انتقال آب از سد امیرکبیر کرج به تهران، آب به تصفیهخانهها رسیده و آبی که به شبکه منتقل میشود، مورد تایید آزمایشگاههاست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای محسن اردکانی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان تهران در گفتوگو با برنامه پیگیری شبکه خبر درباره آخرین وضعیت تامین آب شهر تهران گفت: در پی رخداد سیل، مسیر انتقال آب از سد امیرکبیر کرج به سمت تهران کاملاً مسدود شد به طوری که هیچگونه آبی از سد کرج به سمت تهران منتقل نمیشد که این رخداد در ۶۸ سال گذشته بی نظیر بود.
وی افزود: میزان آبی که از سد کرج به سمت تهران میآید، ۱۰ متر مکعب بر ثانیه، معادل ۲۰ درصد از نیاز آبی شهر تهران بود که اگر این مشکل مستقیم به تهران منتقل میشد، باید ۲۰ درصد از شهر تحت مشکل تامین آب قرار میگرفت.
این مقام مسئول تاکید کرد: توانستیم بسیار سریع بخشی زیادی از این آب را که حدود ۸ متر مکعب بر ثانیه بود، از دیگر سامانهها تامین کنیم و ناگزیر، تامین ۲ مترمکعب بر ثانیه را به صورت مدیریت شده تامین کردیم و به مشکلی که میتوانست ۲۰ درصد از شهر را تحت تاثیر قرار دهد، به ۴ درصد کاهش دادیم.
وی با اشاره به سختی کار در بازگشایی مسیر مسدود شده، اظهار کرد: این ۴ درصد به ناچار و به صورت نوبتی دچار افت فشار یا قطعی آب شدند، اما اکنون رفع انسداد صورت گرفته و آب به تصفیه خانهها رسیده است.
آقای اردکانی تاکید کرد: در حال حاضر هیچگونه قطعی ناشی از کمبود آب نداریم، اما به دلیل این که در این مدت، شبکههای آب را به صورت بحرانی تامین کرده بودیم، ممکن است نوساناتی در شبکه به صورت موردی ایجاد شده باشد که شهروندان میتوانند این موارد را با شماره ۱۲۲ در میان بگذارند.
وی درباره گلایه مردم از پاسخگو نبودن سامانه ۱۲۲ هم گفت: به علت زیاد بودن حجم تماسهای مردم، این حالت کمی طبیعی است که مردم در انتظار بمانند.
این مقام مسئول درباره کدورت آب در برخی از نقاطی که به تازگی آب آنها وصل شده هم بیان کرد: آبی که از تصفیه خانههای ما به شبکه منتقل میشود، قطعا مورد تاکید آزمایشگاههای ما و آزمایشگاههای مرجع است و شهروندان از نظر کیفیت آب نگرانی نداشته باشند.
وی درباره دلیل اطلاع رسانی نکردن کافی در این حوزه هم گفت: سامانه پیامکی وجود دارد که موارد خاصی را به مردم محلههای مورد نظر اطلاع میدهد، اما در موارد این چنینی که اطلاع رسانی ممکن است رفتار مصرفی مردم را تحت تاثیر قرار دهد و موجب ناپایداری بیشتر در شبکه شود، فرضیه ما این بود که زحمت را به خودمان منتقل کنیم تا سریعتر مشکل آبرسانی رفع شود.