پخش زنده
امروز: -
جانشین فرمانده انتظامی خوزستان از شهادت سروان محمد قنبری در مراسم سالروز تولد مرحوم کیان پیرفلک در شهر ستان ایذه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، جانشین فرمانده انتظامی خوزستان گفت: همزمان با اجرای طرح ارتقاء امنیت عمومی توسط نیروی انتظامی در شهرستان ایذه و فراخوان معاندین برای ایجاد ناامنی در این شهر، فردی با هویت معلوم با خودروی سواری یکی از کارکنان فراجا به نام سروان محمد قنبری را در یکی از ایستگاهای تامین امنیت عمومی به صورت عمدی زیر گرفت که در این اقدام وحشیانه، سروان قنبری به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
سرهنگ حجت الله سفید پوست تصریح کرد: فرد مهاجم که قصد فرار از صحنه داشت بر اثر اصابت تیر مجروح و پس از انتقال به بیمارستان فوت شده است.
دادستان ایذه نیز ضمن تشریح جزئیات ماجرای شهادت مامور نیروی انتظامی در ایذه، بر لزوم پرهیز از هرگونه انتشار شایعه که موجب ایجاد بینظمی در منطقه شود، تاکید کرد. یار محمد رسالتی افزود: اخبار تکمیلی متعاقبا از سوی مراجع قضایی اعلام میشود.