پخش زنده
امروز: -
استاندار خوزستان از نمایشگاه اشتغالزایی تبصره ۱۶ که در مسجد حضرت حجت (عج) اهواز برپا شده بود، بازدید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان، دکتر حسینی محراب در حاشیه بازدید از نمایشگاه اشتغالزایی تبصره ۱۶ در مسجد حضرت حجت (عج) منطقه زیتون کارگری اهواز گفت: دولت سیزدهم به منظور اشتغالزایی جوانان، وامهای کم بهره از محل تبصره ۱۶ در نظر گرفته است که نمونهای از آن در این نمایشگاه در معرض نمایش قرار گرفته است.
وی افزود: برپایی نمایشگاه محصولات تولیدی نشان دهنده تبدیل تسهیلات اشتغالزایی و فرصتهای مالی به اشتغال با برنامه ریزی و پشتکار است.
حسینی محراب ادامه داد: انتظار میرود سایر بخشهای مرتبط و به ویژه مدیران عامل بانکهای استان خوزستان برای اعطای وام همکاری بیشتری داشته باشند تا شاهد کاهش بیکاری جوانان که عامل بسیاری از مشکلات است و در تشدید آسیبهای اجتماعی تاثیر دارد، باشیم.
در بازدید از نمایشگاه اشتغالزایی تبصره ۱۶ در مسجد حضرت حجت (عج) واقع در زیتون کارگری اهواز آیت الله عبدالکریم فرحانی، نماینده خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و سردار نعمت الله باقری جانشین فرماندهی سپاه، ولی عصر (عج) استان حضور داشتند.