پخش زنده
امروز: -
میوههای کمکربوهیدرات دارای فواید بسیاری مانند کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، مدیریت سطح کلسترول و کاهش وزن هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مصرف منظم میوههای مختلف در رژیم غذایی، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و مرگ و میر را حدود ۱۰ تا ۱۳ درصد کاهش میدهد. به طور ویژه، میوههای کمکربوهیدرات دارای فواید بسیاری مانند کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، مدیریت سطح کلسترول و کاهش وزن هستند.
انجمن دیابت آمریکا اعلام کرد؛ یک وعده میوه دارای ۱۵ گرم کربوهیدرات است. به طور کلی، میوههایی که حاوی حدود ۵ گرم یا کمتر کربوهیدرات خالص در هر وعده هستند، کمکربوهیدرات در نظر گرفته میشوند. منظور از کربوهیدرات خالص، کل کربوهیدرات منهای محتوای فیبر است. فیبر نوعی کربوهیدرات است که به حفظ سطح قند خون، کنترل وزن و تقویت احساس سیری کمک میکند. بسیاری از میوههای کمکربوهیدرات دارای فیبر بالایی هستند که فواید سلامتی آنها را دو چندان میکند.۱۰ میوه کمکربوهیدرات مانند: نارگیل، انواع توتها (تمشک، توت فرنگی و شاه توت)، زردآلو، گریپ فروت، گلابی، سیب، هندوانه، طالبی، لیمو و هلو ، بهترین انتخاب برای بیماران دیابتی است که هر روز مصرف کنند.