رفع تبعیض؛ شاخص اساسی در مکتب امام
رفع تبعیض و تحقق عدالت اجتماعی یکی از شاخص های اساسی در مکتب امام خمینی (ره) است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ حجت الاسلام عبدالحسین غبیشاوی امروز جمعه آبادان در جمع نمازگزاران در مصلی ثامن الائمه علیه السلام با اشاره به فرارسیدن ارتحال امام خمینی(ره) و تسلیت این روز و همچنین قیام خونین ۱۵ خرداد گفت: مردم بعد از دستگیری امام خمینی (ره) توسط سفاکان حکومت پهلوی قیام و بیعت و وفای خودشان را با خون خود مهر کردند.
قیام امام راحل زمانی آغاز شد که مردم به بلوغ سیاسی رسیدند.هدف از قیام ۱۵ خرداد براندازی حکومت طاغوت بود.امام می خواست یک حکومت الهی و دینی تاسیس شود که با پیروزی انقلاب اسلامی ایران این هدف محقق شد.
مردم ایران نیز چه قبل و چه بعد از انقلاب پابهپای امام راحل و مقام معظم رهبری حرکت کرده اند.
بعد از ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، امام خامنهای رهبر معظم انقلاب برای هدایت کشور انتخاب شد و مردم بار دیگر با ایشان بیعت کردند و از آرمانهای انقلاب و حقوق کشور حمایت و دفاع کنند.
برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام یعنی تجدید عهد و میثاق مردم و مسئولان با آرمانهای امام و این امر صرفا شعار نیست بلکه در عمل نشان داده می شود.
خطیب جمعه آبادان با اشاره به دستاوردهای انقلاب افزود: دستاوردها شامل عمرانی، پزشکی، علمی و... است اما ضعفهایی نیز وجود دارد مثلا بعضی از افراد حقوق نجومی دریافت می کنند و بعضی دیگر از مشکلات اقتصادی و معیشتی رنج می برند.
بنابراین در راستای نهضت امام راحل نباید بعد از بیش از ۴۰سال این تبعیض ها وجود داشته باشد.بعضی از دولتها در مسیر تحقق عدالت اجتماعی حرکت نکرده اند و با وجود ترسیم نقشه راه از سوی مقام معظم رهبری برخی دولت ها خیلی کم توجه کردند.
در دولت کنونی به خصوص دولت انقلابی و مجلس انقلابی و دستگاه قضایی این عدالت محقق شده و مردم انتظار دارند که این امور بیش از پیش تحقق یابد.با این حال ضرورت دارد مسئولان امر نسبت به تورم، گرانی، بیکاری، مسکن و... ورود و مشکلات را برطرف کنند.