جریمه ۹ میلیارد ریالی خودرو شوتی
رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان عسلویه از جریمه ۹ میلیارد ریالی راننده خودروی شوتی بهعلت حمل بار قاچاق خبر داد.
![جریمه ۹ میلیارد ریالی خودرو شوتی جریمه ۹ میلیارد ریالی خودرو شوتی](/files/fa/news/1402/3/10/9707283_639.jpg)
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد جواد بردستانی با اشاره به ارسال پروندهای در خصوص کشف کالای قاچاق به تعزیرات حکومتی شهرستان عسلویه، گفت: این پرونده برای بررسی و رسیدگی به شعبه اول بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز ارسال شد.
وی عنوان کرد: این پرونده مربوط به حمل کالای قاچاق از یک خودرو بود که در بازرسی از آن ۶۰ هزار عدد گلس گوشی و ۲ هزار و ۶۰۰ عدد کاور گوشی بدون مدارک و اسناد معتبر به ارزش هفت میلیارد و ۲۴۵ میلیون ریال کشف شد.
رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان عسلویه گفت: پس از شنیدن صحبتهای متهم پرونده و به دلیل ارائه نکردن مدارک معتبر، جریمه ۹ میلیارد و ۸۹۵ میلیون ریالی برای متهم در نظر گرفته و کالای کشف شده نیز ضبط و به اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر تحویل شد.
وی یادآور شد: ماموران کلانتری ۱۱ نخل تقی این کالاهای قاچاق را در اجرای طرح توقیف خودروهای شوتی، در محور خروجی این شهرستان، از یک خودرو نیسان کشف کردند.