پخش زنده
امروز: -
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق فارس گفت: حدود ۶۰ درصد انرژی برق در حوزه شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در بخشهای صنعت و کشاورزی مصرف میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، علیرضا اسکندری افزود: بنابراین همکاری این گروه از مشترکان استان نقش بسیار موثری در گذر موفق از ایام اوج مصرف در تابستان سال ۱۴۰۲ دارد.
علیرضا اسکندری، با تقدیر از همراهی مشترکان برق استان در عبور موفق از پیک بار تابستان و زمستان ۱۴۰۱ گفت: با مشارکت مردم در بخشهای مختلف، تابستان و زمستان سال قبل بدون اعمال خاموشیهای اضطراری مدیریت بار سپری شدکه امیدواریم این مشارکتها برای سال جاری نیز ادامه داشته باشد.
وی جلب مشارکت و تعامل بین شرکت توزیع نیروی برق استان فارس و صاحبان صنایع، برای تامین برق پایدار وگذر موفق از پیک بار سال جاری را ضروری دانست و افزود: در سال گذشته، تعداد ۱۵۳۲ مشترک صنعتی در طرحهای مدیریت مصرف همکاری داشتندکه این تعامل و مشارکت، صرفه جویی ۳۹ مگاواتی مصرف برق را رقم زد.
اسکندری، یادآورشد: در جهت برنامه پاسخگویی بارسال جاری، تعداد ۲۴۷۱ تفاهمنامه همکاری با مشترکان صنعتی منعقد شده است که در مقایسه با پارسال ۱۸ درصد رشد نشان میدهد.
این مقام مسئول تصریح کرد: سال گذشته در قالب طرحهای تشویقی بیش از ۹۸ میلیارد ریال پاداش به مشترکان صنعتی در حوزه شرکت توزیع نیروی برق استان فارس پرداخت شد، که امسال هم به آن دسته از مشترکان صنعتی که در بازه زمانی ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریورماه مصرف خود را کاهش دهند، متناسب با مقدارکاهش مصرف و روزهای همکاری پاداش تعلق خواهد گرفت.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، در ادامه بیان داشت: در سال جاری مشترکان صنعتی در بازه زمانی ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریورماه با تعطیلی صرفا یک شیفت کاری، از ساعت ۱۱ تا ۲۳ در یکی از روزهای کاری هفته و قطع کامل مصرف خود در طرح مدیریت بار برنامه ریزی شده صنایع شرکت خواهند نمود.
وی یادآورشد: مشترکان واحدهای صنعتی علاوه بر طرح فوق، در صورت تمایل میتوانند در سایر روزها نیز در طرحهای دیگر از جمله کاهش بار برنامه ریزی شده در ساعات اوج بار شبکه (ساعات ۱۱ الی ۲۳)، انجام تعمیرات و تعطیلات سالانه در بازه زمانی ۱۶ خرداد لغایت ۱۵ شهریور شرکت نمایند.
اسکندری برخی راهکارهای کاهش مصرف انرژی برق در صنایع مانند خاموش کردن ماشین آلات در زمانهای استراحت پرسنل، تعویض شیفتهای کاری در ساعات اوج مصرف برق به شیفتهای شب (ساعت ۲۳ تا ۵) و صبح (۵ تا ۱۱) و خاموش کردن برخی از دستگاههای پرمصرف در ساعت اوج مصرف را عنوان نمود که میتوان با بکارگیری این روشها تا حد زیادی در مصرف انرژی در بخش صنعت به ویژه در روزهای اوج مصرف درتابستان صرفه جویی کرد.