پخش زنده
امروز: -
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور گفت: سالانه ۵ مگاوات برق در بقاع متبرکه کشور تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام محمد نوروزپور مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور افزود: برای ایجاد درآمد پایدار طرح نصب پنلهای خورشیدی در بقاع متبرکه آغاز شده است و تاکنون در ۱۷ بقعه متبرکه کشور نصب شده است.
وی با بیان اینکه پنلهای خورشیدی تولید برق کمک میکند، گفت: سالانه سه مگاوات برق در بقاع متبرکه مشهد تولید میشود و توسعه این نیروگاهها در دستور کار سازمان اوقاف و امور خیریه کشور قرار دارد.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور اظهار کرد: با مساعدت رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، احداث نیروگاه سه مگاواتی برق در بقعه امامزاده حمزه علی بلداجی شهرستان بروجن اجرایی خواهد شد و طرح اولیه اجرای این نیرگاه تهیه شده است.
به گفته حجت الاسلام نوروزپور، احداث نیروگاه و تولید برق در این امامزاده با توجه به ارتفاع این بقعه که دربالاترین ارتفاع قرار دارد، به خوبی میسر است.
وی تاکید کرد: تامین درآمد مالی پایدار برای امامزادگان ظرفیت و پشتوانه مالی برای توسعه صنعت گردشگری مذهبی و توسعه بقاع متبرکه در کشور است و بقاع متبرکه برخی استانها همچون چهارمحال و بختیاری از لحاظ توسعه سه دهه عقبتر از بقاع متبرکه دیگر استانهاست و توسعه این بقاع نیازمند همکاری و همراهی خیران و مردم دارد.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور با تاکید بر توسعه طرحهای اشتغالزایی از جمله پرورش ماهی، کشاورزی، توسعه باغات در حاشیه بقاع متبرکه، گفت: هم اکنون در ۵۰۰ بقعه متبرکه کشور کارگاههای اشتغالزایی ایجاد شده و بحث توسعه طرحهای اشتغالزایی در زمینه دامداری، شیلات، باغداری و کارهای مختلف با سرمایهگذاری بخش خصوصی و سرمایهگذاران در حال شکل گیری است.
حجت الاسلام نوروزپور افزود: طرحهای اشتغالزایی در بقاع متبرکه کشور با عنوان شمیم خدمت برپا شده تا جوانان، نوجوانان، زنان سرپرست خانوار، زنان بی سرپرست و افراد جویای کار حرفه و شغل یاد بگیرند.
وی گفت: در کشور هشت هزار و ۷۶۷ بقعه وجود دارد که ۶ هزار و ۶۰۰ بقعه مختص به امامزادگان است.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور، به دفن اموات در بقاع متبرکه به عنوان منبع درآمد پایدار اشاره کرد و افزود: دفن اموات در بقاع متبرکه زمینه حضور همه افراد را در این اماکن فرهنگی فراهم میکند و این بقاع به قطب فرهنگی تبدیل خواهندشد.
حجت الاسلام نوروزپور از توزیع ۲ میلیون و ۵۰۰ هزاربسته معیشتی از زمان شیوع کرونا تاکنون در کشور از محل کمک خیران و درآمد بقاع و موقوفات خبر داد و گفت: ۳۰ درصد اعتبار تهیه این بستههای معیشتی از محل اعتبارات موقوفات و مابقی از محل کمک خیران تامین شده است.
وی با اشاره به مردمی بودن هیات امنای بقاع متبرکه، اضافه کرد: هماکنون بقاع متبرکه را مردم، علما و بزرگان شهرها و روستاها اداره میکنند.