پخش زنده
امروز: -
محققان دانشگاه جِجیانگ و دانشگاه دالیان، روشی را برای کِشت فیلههای گوشت ماهی در محیط آزمایشگاهی ابداع کردهاند که قابلیت مصرف انسانی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری شینهوا: پژوهشگران چینی، با جداسازی سلولهای بنیادی عضلانی و چربی از ماهیِ شوریده زرد، و تکثیر سلولها در یک بستر سهبعدی ژلاتینی، موفق به کِشت گوشت ماهی با بافتی شبیه به بافت طبیعی شدند.
این فرایند ۱۷ روز طول کشید و هیچ تفاوت بین بافت عضلانی طبیعی و گوشتِ کشت شده وجود نداشت. بااینحال، ارزیابیهای ایمنی قبل از استفاده فیله ماهیِ کشت شده، توسط انسان لازم است.
این تحقیق امکانات بالقوه برای تأمین گوشت و پروتئین حیوانی در آینده را فراهم میکند و برای حفاظت از منابع دریایی تأثیرات مهمی دارد.