برگزاری دومین نشست «بزرگداشت دهه ولایت و امامت و گرامیداشت عید غدیر»
دومین نشست هماندیشی ستاد مرکزی «بزرگداشت دهه ولایت و امامت و گرامیداشت عید غدیر» برگزار شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، حجتالاسلام و المسلمین سیدرضا تقوی، رئیس ستاد مرکزی «بزرگداشت دهه ولایت و امامت و گرامیداشت عید غدیر» با بیان اینکه در این جلسات باید راهکارها و برنامههای عملی ارائه کرد، گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در این جهت شیوهنامهای را تدوین کرده و نمایندگان دستگاهها با مطالعه این شیوهنامه پیشنهادهای عملی خود را درباره برنامههای اجرایی این دهه و به ویژه جشن عید غدیر ارائه دهند.
وی با تأکید بر مشخص شدن متولی و مسئول هر قسمت از برنامهها افزود: برای نمونه باید برای برنامههای مربوط به تجلیل از سادات، کاروانهای شادی، برنامههای دانشآموزی، خانوادگی، همایشها ومسئول مشخص شود.
حجتالاسلام و المسلمین تقوی با تأکید بر نقش مهم رسانهها در امر اطلاع رسانی از برنامههای این دهه، اضافه کرد: رسانهها باید رسالت خود را در این رابطه انجام دهند، زیرا رسانه ابزار رساندن هر نوع پیام از جمله پیام مهم غدیر است.
رئیس ستاد مرکزی «بزرگداشت دهه ولایت و امامت و گرامیداشت عید غدیر» با تأکید بر ضرورت توجه به بعد محتوایی واقعه غدیر گفت: همایشها و اقدامات فرهنگی و فکری با استفاده از فرهیختگان، اندیشمندان و شخصیتهای علمی برگزار شود.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی عربانصاری، معاون حقوقی، امور مجلس و استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، با اشاره به تهیه شیوهنامه از سوی شورای هماهنگی گفت: این شیوهنامه به نمایندگان دستگاهها ارائه شده تا نظرات اصلاحی و تکمیلی خود را برای ما ارسال کنند.
وی افزود: امسال با حضور و مشارکت همه دستگاههای عضو ستاد بزرگداشت دهه ولایت و امامت و گرامیداشت عید غدیر، شاهد تحولی عظیم در اجرای مراسم خواهیم بود و با یاری خداوند متعال، این مراسم با شکوهتر از گذشته برگزار خواهد شد.
در ادامه حسین آبادی معاون فرهنگی مسجد مقدس جمکران، احمدی معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت معصومه (س)، صانعی از ستاد مردمی غدیر، ذاکر و سعد آبادی از موسسه مردمی وراث الحسین و دیگر اعضاء جلسه پیشنهادات زیر را ارائه کردند:
ـ توجه به برنامههای محتوایی مانند تبیین خطبه غدیر، آیات مربوط به غدیر در قرآن و معرفی کتابهای مرتبط با غدیر در کنار جشنها و برنامههای نمادین.
ـ تبیین مناسبتهای شاد ماه ذیالحجه از ۱۰ تا ۲۵ این ماه (عید قربان تا مباهله) برای مردم.
ـ احیای گرامیداشت غدیر با راهاندازی کاروانهای شاد غدیر.
ـ توجه به بخش بینالملل و استفاده از ظرفیت سفرای جمهوری اسلامی ایران.
ـ شناسایی سادات در کشورهای مختلف و برگزاری همایش بینالمللی سادات در ایران.
ـ استفاده از ظرفیت طلاب خارجی در قم به مثابه یک شبکه بینالمللی.
ـ سیاستگذاری برای آینده در جهت برگزاری همایش در خصوص غدیر به مانند اربعین.
ـ راهاندازی راهپیمایی بزرگ در قم از حرم حضرت معصومه (س) تا مسجد مقدس جمکران به عنوان بیعت با امامت.
ـ توجه به نقش بانوان در این دهه در امتداد دهه کرامت و راهاندازی اجتماعات دختران مدافع ولایت.
ـ طراحی جشن ولایت علوی.
ـ فراهم کردن زمینه وقفهای مشارکتی.
ـ برگزاری برنامههای ویژه از جمله مسابقه فرهنگی خطبه غدیر در هزار امامزاده شاخص.