پخش زنده
امروز: -
تیم ملی شنای کشورمان تمرینات خود را برای رقابتهای بین المللی پیش رو در استخر ملی و قهرمانی شماره یک استان آغاز کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اصفهان؛ سرمربی تیم ملی شنا با بیان اینکه ملی پوشان خود را برای رقابتهای جهانی و بازیهای آسیایی آماده میکنند گفت: با توجه به اینکه نیمی از ملی پوشان کشورمان از استان اصفهان هستند تمرینات خود را از اصفهان و پایگاه ملی شماره یک این استان آغاز کرده ایم.
گامر دیلانچیان در ادامه افزود: پایگاه قهرمانی و ملی شماره یک شنای استان بعد از چند سال تعمیر و در اختیار ورزش قهرمانی و استعدادیابی قرار گرفته است.
سرمربی تیم ملی شنا گفت: این پایگاه با توجه به استاندارد بودن تجهیزات و متراژ ۵۰ متر طول برای شنای مسافت بلند، فرصتی خوبی است تا شناگران بتوانند رکوردهای مورد نظر خود را بیشتر و بهتر ارتقا دهند.
تیم ملی شنا اواخر تیر امسال در رقابتهای جهانی به میزبانی ژاپن شرکت خواهد کرد و مهر هم عازم بازیهای آسیایی هانگژو خواهند شد.