شاگردان عنایتی با ازبکستان، هنگکنگ، افغانستان همگروه شدند
با برگزاری قرعهکشی رقابتهای مرحله مقدماتی قهرمانی زیر ۲۳سال آسیا حریفان تیم فوتبال امید کشورمان مشخص شدند.
![همگروهی شاگردان عنایتی با ازبکستان، هنگکنگ، افغانستان همگروهی شاگردان عنایتی با ازبکستان، هنگکنگ، افغانستان](/files/fa/news/1402/3/4/9680605_534.jpeg)
به گزارش
گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما به نقل از فدراسیون فوتبال، مراسم قرعهکشی مسابقات مرحله مقدماتی قهرمانی زیر ۲۳سال آسیا امروز در کوالالامپور مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار شد و تیم فوتبال امید کشورمان در گروه پنجم با تیمهای ازبکستان، هنگکنگ و افغانستان همگروه شد.
گروهبندی کامل این رقابتها به شرح زیر است:
گروه اول: اردن، سوریه، عمان، برونئی
گروه دوم: کرهجنوبی، میانمار، قرقیزستان، قطر
گروه سوم: ویتنام، سنگاپور، یمن، گوام
گروه چهارم: ژاپن، بحرین، فلسطین، پاکستان
گروه پنجم: ازبکستان، ایران، هنگکنگ، افغانستان
گروه ششم: عراق، کویت، تیمور شرقی، ماکائو
گروه هفتم: امارات، هند، مالدیو، چین
گروه هشتم: تایلند، مالزی، بنگلادش، فیلیپین
گروه نهم: استرالیا، تاجیکستان، لائوس، کره شمالی
گروه دهم: عربستان، کامبوج، لبنان، مغولستان
گروه یازدهم: ترکمنستان، اندونزی، چین تایپه
این رقابتها از ۱۳ تا ۲۱ شهریور ۱۴۰۲ در قالب یازده گروه و به صورت متمرکز برگزار خواهد شد و یازده تیم صدرنشین و چهار تیم برتر دوم به همراه قطر میزبان در مسابقات قهرمانی زیر ۲۳سال آسیا ۲۰۲۴ قطر حضور خواهند داشت.
ازبکستان میزبان امیدهای ایران و گروه پنجم است.