پخش زنده
امروز: -
کشف و معرفی استعدادهای فوتبالی داخل و حارج کشور هدف مسابقه استعداد یابی ستاره ساز است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیروس شمس در گفتگو با شبکه خبر گفت: این مسابقه یک مسابقهای است بر مبنای واقع گرایانه که اتفاقاتی که در آن میافتد کاملا واقعی است و از پیش تعیین شده نیست، و کاملا با هدف شناسایی و ارزیابی بچهها تولید میشود و در آن ما دخل و تصرفی نداریم.
وی افزود: بچهها توسط داوران و کارشناسان برنامه ارزیابی میشوند و مراحل مختلف را برای آنها برنامه ریزی میکنیم و آنها تست میشوند و با چالشهایی روبرو میشوند که پس از طی چالشهای مختلف خودشان را نشان میدهند و نفرات برتر به مرحله فینال میرسند تا نفرات برتر مشخص شود.
اقای شمس در خصوص این که افراد چطور انتخاب میشوند تا آزمون دهند و به مراحل بالاتر بروند گفت: سری اول برنامه با یک مدل خاصی تولید شد، داوران در سری اولمی رفتند به اقصی نقاط کشور و اونجا به بچهها فراخوان میدادند و آنها میآمدند و تست میکردند؛ اما در مراحل بعدی ما به کرونا خوردیم و روش و مدل را تغییر دادیم.
وی ادامه داد: در این مدل اعلام میکنیم و رده سنی مشخص میکنیم و بچهها فیلم میفرستند، فیلمها توسط داوران طی چند مرحله ارزیابی میشوند تا به نفرات برتری برسیم.
وی افزود: تا به حال نزدیک به بیش از ۲۰۰ هزار فیلم برای ما ارسال شده در فصلهای مختلف و هر بار ما یک رده سنی را اعلام میکنیم؛ در مرحله دوم یا فصل دوم ما رده سنی متولدین، ۸۵، ۸۳، ۸۴ یعنی سه رده سنی را اعلام کردیم؛ اما به این نتیجه رسیدیم که اگر یک رده سنی را اعلام کنیم و یک مرحله داشته باشیم خیلی بهتر است.
وی افزود: الان فصل چهارم رده سنی متولدین ۸۵ هست و رده سنی ۸۶ برای فصل پنجم هست و رده سنی ۸۷ برای فصل بعدی است.
شمس گفت: بچهها فیلم هایشان را میفرستند ارزیابی و پایش میشود به یک تعدادمثلا ۲ هزار نفری میرسد این تعداد را فرخوان میدهیم که بیایند در یک ورزشگاه بزرگ و با استاندارد طی چند روز تست میدهند و با هم بازی میکنند و مقابل هم قرار میگیرند و در این مقابل هم قرار گرفتن تازه خودشان را نشان میدهند که این یک جور راستی آزمایی است، پس از طی این مراحل مثلا از ۲ هزار نفر رسیدیم به ۱۰۰ نفر، این ۱۰۰ نفر را میبریم تا تستها و آزمایشهای مختلف انجام دهیم تا دوباره از لحاظ فیزیکی و سلامت جسمانی همه این موارد به تعداد ۴۰ یا ۵۰ نفر برسیم که این تعداد دوباره از بینشان ریزش میکنند وبه اون تعدادی که در هرفصل تعیین میکنیم برسیم، که معمولا ما ۲۴ نفر داشتیم، ۲۸ نفر داشتیم و ۳۰ نفر هم داشتیم.
شمس ادامه داد: در هر فصل تغییراتی را میدهیم که تغییرات متنوع باشد و جذابیت داشته باشد که بتوانیم به اون تعداد بچههایی که میخواهیم در آن مراحل مختلف برسیم و تعدادشان فرد هم نبایدباشد.
شمس در خصوص شرکت بانوان نیز گفت: این یکی از چالشهای ماست و باید با مسئولین شبکه صحبت کنیم، دغدغه ما همین نوجوانانی است که الان داریم، راجع به بانوان باید فکر وصحبت و بررسی شود.
شمس در خصوص هدف برنامه گفت: ما بستری ایجاد کردیم که بچه هاینوجوانی که مستعد هستند، ولی امکانات ندارند برای دیده شدن ما فضا و امکاناتی برایشان ایجاد میکنیم یک چند قسمتی را به آنها فرصت میدهیم که این بچهها دیده شوند.
رسالت اولیه ما این است که، یک عدالت اجتماعی را گسترش دهیم همه بچهها را از همه شهرها و نقاط دور افتاده و روستاهایدور افتادهای که هیچ امکاناتی نداشتند آوردیم.
ما به این بچهها کمک میکنیم، تقویتشان میکنیم تربیت میکنیم به نوعی در آن بازه زمانی که داریم، و سعی میکنیم که این بچهها دیده شوند و این بخش اول رسالت ماست که دیده شوند.
اما بخش دوم این است که این بچهها باید جذب آکادمیهای فوتبال شوند، جذب مدارس فوتبال و باشگاههای معتبر شوند، این یک بخش هست که به عهده ما نیست و ما هم در آن دخیل نیستیم، اما اتفاق خوب این است که اکثر بچههایی که پیش ما بودند پس از پایان برنامه دیده شدند و جذب باشگاههای معتبر شدند.
اقای شمس در خصوص پارتی بازی در این مسابقات استعداد یابی نیز گفت: ما امکان پارتی بازی نداریم و همه تلاش ما این است که همه نوجوانان مستعد فاقد امکانات از اقصی نقاط کشور در این برنامه شرکت کنند و دیده شوند و هیچ دلیل و مبنایی برای پارتی بازی وجود ندارد، ولی پارتی بازی میکنیم برای همه بچههایی که روستایی هستند و امکاناتی ندارند یا در نقاط دور افتاده ایران هستند و شرایط و امکاناتی ندارند برای همین، انها را پیدا و برای آنها پارتی بازی میکنیم.
وی در خصوص بچههای خارجی این برنامه نیز گفت: ما از سهمیه و صندلی بچههای ایرانی کم نکردیم فقط چند صندلی برای بچههای خارجی اضافه کردیم.
وی در پایان از باشگاههای بزرگ و مسئولان آنها خواست که ارتباط دو سویهداشته باشند که بتوانیم این بچههای مستعد را معرفی کنیم به آنها و ما ثمره کارمان را ببینیم.