پخش زنده
امروز: -
پارسال ۵۸ تفاهمنامه در بخشهای مرتبط کشاورزی به منظور رفع چالشها، مشکلات و دریافت خدمات فناوری با شرکتهای دانشبنیان منعقد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما خراسان شمالی؛ لازمه توسعه کسب و کارهای روستایی ورود فنّاوری به این عرصه است در نشست رویداد هم اندیشی انتقال فناوری به کسب و کارهای روستایی (نوفن) استان که به همین منظور با حضور شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور برگزار شد برخی اولویتهای این حوزه مطرح شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی دراین نشست گفت: سال گذشته ۳۰ چالش بخش کشاورزی استان شناسایی شد و از شرکتهای دانش بنیان، افراد نوآور و خلاق درخواست راهکار شد.
محمد زاده افزود: شرکتهای دانشبنیان و نخبگان نیز در این رابطه برای رفع مشکلات این حوزه ۵۸ تفاهم نامه منعقد کردند که از مجموع این تعداد ۲۳ تفاهم نامه قابلیت اجرایی را دارد.
وی گفت: از مجموع این طرحها ۱۴ مورد به مرحله اجرایی رسید و اینک ۹ طرح در مرحله دریافت تسهیلات بانکی برای تجاری سازی طرح خود هستند.
به گفته محمد زاده مبارزه بیولوژیکی با آفات از مهمترین این طرحها است که در این خصوص سه و نیم میلیارد تومان نیز قرارداد بسته شد.
سرپرست صندوق کارآفرینی امید استان نیز در ادامه این نشست بر ورود شرکتهای دانش بنیان به طرحهای توسعه روستایی تاکید کرد و گفت: این طرحهای روستایی توسط صندوق حمایت مالی میشوند.
هادی رضازاده افزود: این صندوق در راستای توسعه روستا، ایجاد کسب و کارهای کوچک و خرد فعالیت میکند و ظرفیت لازم در روستاها برای فعالیت شرکتهای دانش بنیان و فارغ التحصیلان بخش کشاورزی فراهم است.
خراسان شمالی در بخشهای مختلف از جمله صنعت اسب، انواع گیاهان داروی، کرم ابریشم، تولید محصولات در دیمزارها و سایر موارد دارای ظرفیت و پتانسیل بالایی است که شرکتهای دانش بنیان میتوانند در راستای ارتقای بهره وری و افزایش تولید فعالیت کنند.